Mühendislik için laptop önerisi

Bugün cihazın kasasını incelediğimde maalesef bu ikileme düştüm.
Lenovo cihazları inceleme şansım oldu kasa dizaynı hoşuma gitmedi evet bu konuya ben özen gösteriyorum kasa tasarımı benim için önemli maalesef.

Yaptığım işler için özellikle Ansys gibi bir programda çalışırken güce ihtiyacım olduğunu biliyorum ekran kartı da gerekli sanırım yani tekrardan bir Ultrabook serilerine yönelme ihtimalim yüksek şu an fakat mümkünse 15.6 inç civarı olursa daha iyi olacak çünkü Zenbook 13 kasada 14inç olan bir model kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öneriniz için teşekkür ederim ama cihazların bütçesi biraz yüksek. 85 ve civarı benim için daha uygun. Şu an Lenovo Thinkpad L16 G1 Ultra 7 155U 64 GB 4TB SSD modelini buldum. Programların ve yaptığım işlemlere ekran kartının etkisi yüzdelik olarak fazla olmayacaksa bu modeli düşünüyorum ama aynı özelliklere sahip X1 Carbon tercih ederdim fakat doğrudan satış bulamadım. Alıp yükseltebilme seçeneğini düşünüyorum. Model önerilere açık olduğumu belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkür ederim.

Bu cihazda karar kıldım web sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı acaba? Bu web sitesinden ürünü alabilir miyim yani?

Ayrıca ek olarak bunu alacağım https://www.gaming.gen.tr/urun/133100/microsoft-windows-11-pro-64bit-turkce-oem/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…