Daha önce elimde çalışan bir multiboot USB vardı. Bunu biraz modifiye etmek isterken patates etmiştim. Dosyaları yedeklemiştim fakat sıfırdan NTFS olarak biçimlendirip dosyaları yazmama rağmen, QEMU USB'den boot almıyordu. Şu anda alıyor fakat aşağıda bıraktığım GRUB4DOS ekranında kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Herhangi bir boot seçeneği gelmiyor.
Daha önce elimde çalışan bir multiboot USB vardı. Bunu biraz modifiye etmek isterken patates etmiştim. Dosyaları yedeklemiştim fakat sıfırdan NTFS olarak biçimlendirip dosyaları yazmama rağmen, QEMU USB'den boot almıyordu. Şu anda alıyor fakat aşağıda bıraktığım GRUB4DOS ekranında kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Herhangi bir boot seçeneği gelmiyor.
USB daha önceden hazırlanmıştı çalıştığım yerden edinmişitim. O da GFX tool ile oluşturmuş. Ve anlamadığım bir şekilde ISO dosyaları olması gerekenden küçük.
Her seferinde bilgisayarı açıp işlemleri sıfırdan yapmak yerine WinSetupFromUSB programı ile QEMU ile test ediyorum. Daha önceden denediğimde gayet güzel açlışıyordu. Şimdi neden çalışmadığını hala anlamış değilim.
Boşta USB belleğin varsa indir dene. Sadece ISO seçiyorsun. Bende Windows 11, Acronis vs hepsini ekledim. Sorunsuz çalışıyor. Windows 7'yi denemedim. Ayrıca Hiren Boot CD'yi indirip bunun içine atabilirsin bir çok program içinde ekli zaten.
Boşta USB belleğin varsa indir dene. Sadece ISO seçiyorsun. Bende Windows 11, Acronis vs hepsini ekledim. Sorunsuz çalışıyor. Windows 7'yi denemedim. Ayrıca Hiren's Boot CD'yi indirip bunun içine atabilirsin birçok program içinde ekli zaten.
Bu programı görmüştüm de arayüzünden dolayı çok güvenilir gelmemişti. Bilemiyorum belki Ventoy ile de yazabilirim. Windows 10 için belleği ayrı o UEFI olduğu için multiboot a ekleyemiyorum.