dark_1234 Deneyimli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.074 Beğeniler 242 30 Kasım 2025 #1 Merhaba. MultiMC'de micsoroft hesabı olmdan offline hesap kurmak istiyorum. O yüzden size soruyorum: Ücretsiz güvenilir multi MC Microsoft hesabı gerektirmeyen nereden indirilir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2025
Merhaba. MultiMC'de micsoroft hesabı olmdan offline hesap kurmak istiyorum. O yüzden size soruyorum: Ücretsiz güvenilir multi MC Microsoft hesabı gerektirmeyen nereden indirilir?
Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.105 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.924 Yer Arcadia Bay 30 Kasım 2025 #2 MultiMC'yi bilmiyorum ama Prism Launcher'da Microsoft hesabı olmadan tamamen Offline hesap kurmak mümkün. Bunu nasıl yapacağınızı rentry.org/Prism4Free adresinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca aynı yöntem GitHub'da da paylaşılmış durumda.
MultiMC'yi bilmiyorum ama Prism Launcher'da Microsoft hesabı olmadan tamamen Offline hesap kurmak mümkün. Bunu nasıl yapacağınızı rentry.org/Prism4Free adresinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca aynı yöntem GitHub'da da paylaşılmış durumda.