dark_1234 14 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.136 Beğeniler 266 30 Kasım 2025 #1 Merhaba. MultiMC'de micsoroft hesabı olmdan offline hesap kurmak istiyorum. O yüzden size soruyorum: Ücretsiz güvenilir multi MC Microsoft hesabı gerektirmeyen nereden indirilir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2025
Merhaba. MultiMC'de micsoroft hesabı olmdan offline hesap kurmak istiyorum. O yüzden size soruyorum: Ücretsiz güvenilir multi MC Microsoft hesabı gerektirmeyen nereden indirilir?
Max Caulfield 59 Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.210 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 2.014 Yer Arcadia Bay 30 Kasım 2025 #2 MultiMC'yi bilmiyorum ama Prism Launcher'da Microsoft hesabı olmadan tamamen Offline hesap kurmak mümkün. Bunu nasıl yapacağınızı rentry.org/Prism4Free adresinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca aynı yöntem GitHub'da da paylaşılmış durumda.
MultiMC'yi bilmiyorum ama Prism Launcher'da Microsoft hesabı olmadan tamamen Offline hesap kurmak mümkün. Bunu nasıl yapacağınızı rentry.org/Prism4Free adresinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca aynı yöntem GitHub'da da paylaşılmış durumda.
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.068 Yer Samanyolu Galaksisi Salı 14:25 #3 Freesm Launcher kullanabilirsiniz. Hesapsız girilebilen açık kaynak Prism Launcher forku, Prism Launcher'da MultiMC forku zaten.
Freesm Launcher kullanabilirsiniz. Hesapsız girilebilen açık kaynak Prism Launcher forku, Prism Launcher'da MultiMC forku zaten.