Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Munchkin "arkadaşına ihanet etme" üstüne olan bir masaüstü kutu oyunu.
Oyunun fiziksel hali NeoTroy Games'te 729,90 TL.
Amaç: Karakterini 1. seviyeden 10. seviyeye çıkaran ilk oyuncu olmak.
Mekanikler:
Etkileşim: Oyunun en keyifli kısmı, diğer oyuncularla pazarlık, ittifak ve ihanet dinamikleri.
Munchkin, klasik fantezi RPG klişelerini ti’ye alan, bol kelime oyunu ve absürt ekipman isimleriyle dolu bir mizah anlayışına sahip. “Napalm Asası” ya da “Uzuv Düşmanı Motorlu Testere” gibi eşyalarla hem gülüp hem rekabet ediyorsun.
Bu oyunu Adana'da arkadaşlarla bir kere oynamaya çalışmıştım ama işim çıktığı için yarıda bırakmak zorunda kaldım.
Dijital versiyonu Steam'de 15 dolar. Şu an Android versiyonunda indirim var. PC - Mobil beraber oynayabilir.
Bu tarz farklı, kutu oyunlarına merakınız varsa kesinlikle kaçırmayın.
play.google.com
Oyunun fiziksel hali NeoTroy Games'te 729,90 TL.
Amaç: Karakterini 1. seviyeden 10. seviyeye çıkaran ilk oyuncu olmak.
Mekanikler:
- Kapı kartları ile canavar veya olaylarla karşılaşırsın.
- Hazine kartları ile ekipman, büyü veya avantajlar kazanırsın.
- Irk ve sınıf kartlarını birleştirerek karakterini özelleştirirsin.
Etkileşim: Oyunun en keyifli kısmı, diğer oyuncularla pazarlık, ittifak ve ihanet dinamikleri.
Munchkin, klasik fantezi RPG klişelerini ti’ye alan, bol kelime oyunu ve absürt ekipman isimleriyle dolu bir mizah anlayışına sahip. “Napalm Asası” ya da “Uzuv Düşmanı Motorlu Testere” gibi eşyalarla hem gülüp hem rekabet ediyorsun.
Bu oyunu Adana'da arkadaşlarla bir kere oynamaya çalışmıştım ama işim çıktığı için yarıda bırakmak zorunda kaldım.
Dijital versiyonu Steam'de 15 dolar. Şu an Android versiyonunda indirim var. PC - Mobil beraber oynayabilir.
Bu tarz farklı, kutu oyunlarına merakınız varsa kesinlikle kaçırmayın.
Munchkin - Google Play'de Uygulamalar
Canavarları öldür! Hazineyi çal! Arkadaşını bıçakla!
Son düzenleme: