Trendyol Muşta satılması suç değil mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zelsy1903
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 558
Orada bulunan ürünler talep üzerine dostum.
Cinsel oyuncaklar geliyor ise onlarda mutlaka gelir.

6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu
Madde 4 – (Değişik: 12/6/1979 - 2249/5 md.) Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır. Bunlardan bir sanat veya mesleğin icrası için kullanılması zorunlu bulunanların yapımına İçişleri Bakanlığınca yapılacak bir yönetmelikte belirlenen kurallara göre izin verilir.

Trendyol'da dolu ve alırsan gizli kargo ile geliyor diye biliyorum değişmedi ise.
Bıçaklarda problem olmaz gibime geliyor.

Cinsel oyuncakların yasaklandığına dair bir şey görmedim. Onları satan özel yerler var.

Trendyol'da dolu ve alırsan gizli kargo ile geliyor diye biliyorum değişmedi ise.
Satıcı profilijfe almışlar muştanın resmi var. Normalde suç değil mi?

Satıcı profilijfe almışlar muştanın resmi var. Normalde suç değil mi?

Herhangi bir sorun olmaz. Evet, kargo gelir. Gönderilmeyecek bir şeyi orada satışa koymazlar zaten. Sadece evde saklamanız sorun olmaz ancak dışarıda bir polis muştayı tespit ederse büyük ihtimalle el koyar ve uyarır.

Trendyol'da muştalar satılıyor. Biz alsak ve sadece evde saklasak sorun olur mu? Ayrıca kargo da gelir mi ki?

Gelir, sorun olmaz. 2 farklı türde bıçakla dolaşıyorum üstünde dolaşsan da bir şey olmaz ( yakalanmadığın sürece) .Türkiye şartlarında bireysel silahlanma olmalı.

Yunusa falan yakalatırsanız elinizden alır dayağı yersiniz, direkt döverler. Jel bir biber gazı alın geçin, muşta bıçak gibi fiziksel beceri isteyen cisimler taşımayın. Koruma içinde alınmaz bu cisimler, suçun içinde olursunuz. Hele birde karşıyı öldürürseniz o zaman hayat sinemanız başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…