U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 25 Nisan 2026 #1 Atatürk'ün en net ses kaydı olduğu söyleniyor, video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 25 Nisan 2026 #2 Uranos dedi: Atatürk'ün en net ses kaydı olduğu söyleniyor, video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... Videonun yorumlarına baktıkca daha cok sinirlendim. Keske o Atatürk'e laf atanlardan bir tanesi karsimda dursada yuzune bir iki yumruk atabilsem.
Uranos dedi: Atatürk'ün en net ses kaydı olduğu söyleniyor, video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... Videonun yorumlarına baktıkca daha cok sinirlendim. Keske o Atatürk'e laf atanlardan bir tanesi karsimda dursada yuzune bir iki yumruk atabilsem.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 26 Nisan 2026 #3 tolga69 dedi: Videonun yorumlarına baktıkca daha cok sinirlendim. Keske o Atatürk'e laf atanlardan bir tanesi karsimda dursada yuzune bir iki yumruk atabilsem. Genişletmek için tıkla... +1.
tolga69 dedi: Videonun yorumlarına baktıkca daha cok sinirlendim. Keske o Atatürk'e laf atanlardan bir tanesi karsimda dursada yuzune bir iki yumruk atabilsem. Genişletmek için tıkla... +1.
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 26 Nisan 2026 #4 tolga69 dedi: Videonun yorumlarına baktıkca daha cok sinirlendim. Keske o Atatürk'e laf atanlardan bir tanesi karsimda dursada yuzune bir iki yumruk atabilsem. Genişletmek için tıkla... Yumruk atmayla kalmaz onu hayattan silerdim alayı korkak.
tolga69 dedi: Videonun yorumlarına baktıkca daha cok sinirlendim. Keske o Atatürk'e laf atanlardan bir tanesi karsimda dursada yuzune bir iki yumruk atabilsem. Genişletmek için tıkla... Yumruk atmayla kalmaz onu hayattan silerdim alayı korkak.