Mustafa Sözen çıldırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 351

Nop 8

Üstün
Yer
Aydın
Bu adamı çoğunuz biliyordur muhtemelen. Apple cihazlara kafayı takmış birisi. Ama belli yani psikolojik olarak pek sağlıklı bir insan değil. X'te bu adam adına Samsung adam falan diye hesap açmış bir adam. Sürekli bu adamı kışkırtıyordu. Yahudi bayrağı, Amed spor forması falan giydiriyordu yapay zekayla. Bu adam da bu fotolara aşırı bir tepki, sinir gösteriyordu Instagram'ında. 2 güldük eğlendik, okey ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı hesap.

Kendi abisiyle cinsel içerikli videoları falan yapay zekayla paylaşmaya başladı adamın. T.C.'sini, ev adresini falan yaydı. Cidden ne kadar boş bir adam, işi gücü yok, garibanla uğraşıyor. Mustafa çıldırdı, son paylaşımında "intihar edeceğim" falan diyor. Eğer adamın başına bir şey gelirse, çok feci naneyi yer hesabın sahibi.

Biri şu adama atılan ragebaitleri yememesi gerektiğini söylesin. Adam kafaya takmasa yapmayacaklar zaten. Bu taktıkça daha fazla yapıyorlar.

Kendi halinde takılan adam belki psikolojik sıkıntısı var; Twitter böcekleri linçleyecek adam arıyor, yazık.

Şaka bir yana gülüyordum ben bu adama fakat her şeyi çok takan birisi maalesef. Samsung adam kim acaba.

İfadeler: Nop
Şu panel olayı nasıl normalleştirildi anlamadım. Millet kimliğimizi adresimizi falan görüyor üstüne de paylaşıyor santaj falan yapıyor devletin umrunda değil.

Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…