dex 26 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 673 Çözümler 11 Beğeniler 549 Yer Türkiye 25 Temmuz 2026 #11 Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... Bi' ara CZN Burak bir telefon hediye etmişti diye hatırlıyorum.
Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... Bi' ara CZN Burak bir telefon hediye etmişti diye hatırlıyorum.
Fahare 2 Üstün Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 320 25 Temmuz 2026 #12 Tam dalga geçecektim Samsung'la ilgili sandım panellenmekle alakalıymış. Çok zor bir durum, panel tehlikesi ortaya çıktı çıkalı kişisel veri paylaşmamaya özen gösteriyorum, dikkat etmek gerek. Son düzenleme: 25 Temmuz 2026
Tam dalga geçecektim Samsung'la ilgili sandım panellenmekle alakalıymış. Çok zor bir durum, panel tehlikesi ortaya çıktı çıkalı kişisel veri paylaşmamaya özen gösteriyorum, dikkat etmek gerek.
KS KS D dosmix Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 Beğeniler 868 25 Temmuz 2026 #13 Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... CZN Burak'tan dileniyor galiba.
Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... CZN Burak'tan dileniyor galiba.