dex 12 Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 10 Beğeniler 474 Yer Türkiye Bugün 00:21 #11 Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... Bi' ara CZN Burak bir telefon hediye etmişti diye hatırlıyorum.
Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... Bi' ara CZN Burak bir telefon hediye etmişti diye hatırlıyorum.
Fahare 58 Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 400 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 238 Bugün 00:28 #12 Tam dalga geçecektim Samsung'la ilgili sandım panellenmekle alakalıymış. Çok zor bir durum, panel tehlikesi ortaya çıktı çıkalı kişisel veri paylaşmamaya özen gösteriyorum, dikkat etmek gerek. Son düzenleme: Bugün 00:39
Tam dalga geçecektim Samsung'la ilgili sandım panellenmekle alakalıymış. Çok zor bir durum, panel tehlikesi ortaya çıktı çıkalı kişisel veri paylaşmamaya özen gösteriyorum, dikkat etmek gerek.
KS KS Nop 8 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 951 Çözümler 2 Beğeniler 673 Yer Aydın Bugün 00:28 #13 Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... CZN Burak'tan dileniyor galiba.
Winner dedi: Bu kadar parayı nereden buluyor, hediye mi ediyorlar Apple ekosistemini bu herife? Genişletmek için tıkla... CZN Burak'tan dileniyor galiba.