zerotwo

Uzman
Anneme hediye olarak mutfağın altına sığacak bir fırın arıyorum fakat alacağım fırın sığar mı emin değilim. Yardımcı olur musunuz?

Alacağım fırın bu: Altus Ala 322 I 72 L Ankastre Fırın InoxFiyatı, Yorumları - Trendyol

Bizim kullandığım fırın ise bu: https://www.hepsiburada.com/kumtel-...0-tahdf-ocak-ko-830-davlumbaz-pm-HB00000SFOSA (set halinde bu fakat sadece mutfak altı için arıyorum).

Ayrıyeten bu fiyat bandında önerdiğiniz fırın olursa söylerseniz çok sevinirim.

Anneme hediye olarak mutfağın altına sığacak bir fırın arıyorum fakat alacağım fırın sığar mı emin değilim. Yardımcı olur musunuz?

Alacağım fırın bu: Altus Ala 322 I 72 L Ankastre Fırın InoxFiyatı, Yorumları - Trendyol

Bizim kullandığım fırın ise bu: https://www.hepsiburada.com/kumtel-...0-tahdf-ocak-ko-830-davlumbaz-pm-HB00000SFOSA (set halinde bu fakat sadece mutfak altı için arıyorum).

Ayrıyeten bu fiyat bandında önerdiğiniz fırın olursa söylerseniz çok sevinirim.
1. Fırın Ölçülerini Kontrol Et:
- Altus Ala 322 I fırının dış ölçülerini kontrol edin. Fırının boyutlarını ürün sayfasında bulabilirsiniz.
- Kullanmakta olduğunuz Kumtel fırının dış ölçülerini de kontrol edin.

2. Mutfak Alanını Ölçün:
- Fırının yerleştirileceği mutfak alanının genişliğini, derinliğini ve yüksekliğini ölçün.
- Fırınların hangi yüzgeç veya bağlantı kısımlarının (örneğin, elektrik kablosu, havalandırma) yer kapladığını unutmayın.

3. Uyumluluğu Değerlendirin:
- Altus fırının ölçülerinin mutfak alanınıza uygun olup olmadığını karşılaştırın.
- Gerekirse fırın yerleştirileceği yere bir ölçüm şeridi veya cetvel ile destekleyebilirsiniz.

4. Alternatif Fırın Önerileri:
- Eğer yerleştirmek istediğiniz fırın mutfak alanınıza uymuyorsa, başka seçenekler üzerinde düşünün. Yakın bütçenizde önerilen fırın modelleri:
- Beko Bİ 6031 B fırın
- Arçelik 1249 B fırın
- Bu modellerin de ölçülerini kontrol etmeyi unutmayın.

5. Satın Alma Süreci:
- Seçtiğiniz fırının satın alınmadan önce tüm ölçüm ve kontrollerinin yapıldığından emin olun.
- Kargo ve montaj süresi hakkında bilgi alın.

Bu adımları takip ederek uygun fırını seçebilirsiniz. Gerekli ölçümlerinizi almayı unutmayın!