michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.145 Makaleler 14 Çözümler 68 Beğeniler 18.507 Yer İstanbul Dün 22:10 #1 Poz vermeyi sevmiyor maalesef. Bayağı özlemiş, iyi hasret giderdik kendisiyle.
RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 679 Çözümler 2 Beğeniler 483 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 22:29 #2 michaelscofield dedi: Poz vermeyi sevmiyor maalesef. Bayağı özlemiş, iyi hasret giderdik kendisiyle. Eki Görüntüle 262588 Genişletmek için tıkla... Gülen dog.
michaelscofield dedi: Poz vermeyi sevmiyor maalesef. Bayağı özlemiş, iyi hasret giderdik kendisiyle. Eki Görüntüle 262588 Genişletmek için tıkla... Gülen dog.
Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.023 Çözümler 2 Beğeniler 1.432 Yer Adana Dün 22:38 #3 Benim de köpeğim var, şu an yaylada anneannemin yanında kalıyor. Çok özledim gerçekten, eve gelince mıncıklayacağım. Bu köpekte tam mıncıklamalıkmış.
Benim de köpeğim var, şu an yaylada anneannemin yanında kalıyor. Çok özledim gerçekten, eve gelince mıncıklayacağım. Bu köpekte tam mıncıklamalıkmış.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.145 Makaleler 14 Çözümler 68 Beğeniler 18.507 Yer İstanbul Dün 22:40 #4 Uranos dedi: Benim de köpeğim var, şu an yaylada anneannemin yanında kalıyor. Çok özledim gerçekten, eve gelince mıncıklayacağım. Bu köpekte tam mıncıklamalıkmış. Genişletmek için tıkla... Normalde İstanbul'da yaşıyorum, ama köpekler Bursa'da bahçe olduğu için. Ben de çok özlüyorum, özellikle 14 senedir yanında olunca insan daha da özlüyor...
Uranos dedi: Benim de köpeğim var, şu an yaylada anneannemin yanında kalıyor. Çok özledim gerçekten, eve gelince mıncıklayacağım. Bu köpekte tam mıncıklamalıkmış. Genişletmek için tıkla... Normalde İstanbul'da yaşıyorum, ama köpekler Bursa'da bahçe olduğu için. Ben de çok özlüyorum, özellikle 14 senedir yanında olunca insan daha da özlüyor...
CyHaN_Atalay Başarılı Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 768 Çözümler 4 Beğeniler 435 Bugün 00:55 #5 Poz vermesine gerek mi var