Müzik dinlerken oynamalık oyun önerisi

Makaleler
1
Need for Speed Most Wanted 2005'i 40. bitirişim falan sanırım. Şarkı dinlerken oynayabileceğim oyun lazım. Hikaye çok kasmayacak ama bir hedef olan da bir oyun olursa iyi olur. Mesela Most Wanted'da sürekli ara sahne izlemiyoruz ama arabayı geri almaya çalışıyoruz, onun gibi. Brotato ve Vampire Survivors tarzı oyunlar sarmıyor. Forza oyunlarında da bir amaç yok. Şimdiden teşekkürler.

Euro Truck Simulator 2.

Spider-Man'de ağ atmak bence en zevklisi müzik dinlerken. Bir amaca hizmet etmiyor ama öneri olarak bulunsun.

GTA Online, tak kulaklığı freeroam görev yap takıl. İster tek başına, ister herkese açık lobide.

Euro Truck Simulator 2.
GTA online, tak kulaklığı freeroam görev yap takıl. İster tek başına, ister herkese açık lobide.
Bu iki oyunun da suyunu çıkarttım. ETS'yi direksiyon seti alana kadar, GTA'yı da 6'yı oynayana kadar görmek istemiyorum o derece

NFS the run ve heat.
İkisini de oynadım ve sevmiyorum hocam.

Spider-Man'de ağ atmak bence en zevklisi müzik dinlerken. Bir amaca hizmet etmiyor ama öneri olarak bulunsun.
Mantıklı. Gamepad ile akar gibi.

Metin2'de farm yapmak.
Açıkçası sürekli görüyorum Metin2'den para kazananları vs. ama nasıl öğreneceğim hiçbir fikrim yok.

LoL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…