Müzik için en iyi telefon markası iPhone

Ben bi' ara iPhone 15'in ve S23'un 60 Hz'deki performanslarini karsilatirmistim Vatan'da. Animasyonlari One UI'den daha akici oldugu icin iPhone 15, 60 Hz degil de 75-90 Hz gibi geliyordu gozume. Fakat 120 Hz kullanmak varken kulaga absurt geliyor. Belki 18e'de ProMotion'i goruruz.

Ben bir noktayi anlamadim, yanlis biliyorsam duzeltin.

iPhone cihazlar sonucta AAC'ye sikisik degil mi? Android tarafinda LDAC, aptX HD, LHDC gibi daha ust degerler destekleyen kodekler var? Konuda gecen seyleri az bucuk anladim ama burasi kafama takildi. Birisi daha stabil olabilir ama diger tarafta daha fazla potansiyel var gibi gibi.

Bu video'da cogunlukla dongle ile baglanan kulakliklar (cogunlukla IEM'ler) arasinda karsilastirma yapilmis. Bluetooth kisminda Apple'daki AAC ile Android'deki AAC farkli isleniyor. Ses kodekleri ile ilgili izledigim bir video'da sesin AAC ile ayni geldiginden bahseden odyofiller var. Gece ile gunduz gibi bir fark mevcut degil. Bulursam konuya eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…