Merhaba,
Kullanmakta olduğum MX Master 3S cihazımda sağ tık ile ilgili problemler yaşamaya başladım. Aynı sorun bizim iş yerindeki başka bir arkadaşımda da sol tık sorunu olarak meydana geldi. Bu marka ve model fareler ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Kendi sitesindeki temizlik rutinini yapmama karşın problem devam etmekte.
Eğer garantiye göndermeden çözebilmemin bir yolu mevcutsa ve paylaşırsanız müteşekkir olurum.
İyi günler dilerim.
Arka arkaya sağ tıklama yaptığımda bazen takılmalar oluyor. Rahatlamak için DotA oynamak istediğimde bazen sağ tıklamayı almıyor. Sert vurunca almaya başlıyor. Fakat bu da fareye zarar verecek diye korkuyorum.
Maalesef, en güncel Firmware sürümünde. Sanırım benim şansıma farede donanımsal sorun var. Cihazın bağlantısından da şüphelenip sağ-sol tıklama testi yaptım, art arda sol tıklamada herhangi bir problem yok fakat art arda sağ tıklamada maalesef sorun var.
Bir test daha yaptım, Logitech Options+ içerisinde sağ-sol tıklama yer değiştirme var. Onu yaptıktan sonra yeniden denediğimde de aynı sorun var. Yani art arda sol tıklama takılıyor, fakat art arda sağ tıklamada takılmıyor. Böylece yazılımsal olmadığına kanaat getirdim. Maalesef garantiye gidecek cihaz. Vakit kaybı kısmı üzücü. Yine de verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.