Sürprizbozan My Bunny Girl Senpai'de Azusagawa döngüye mi sıkıştı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jack İşte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 335
Makaleler
2
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, filmi izlediyseniz dediklerimi anlarsınız. Normalde Makinohara-San veya Shouko-San kendini feda ediyor, ikisi de ediyor hatta yanlış hatırlamıyorsam. Ve anladığım kadarıyla Azusagawa'nın onunla olan boşluklarını Puberte Sendromu gibi (belki gibi değil de cidden öyledir, bahsedilen Puberte Sendromu animedeki anlamıyla geçiyor. Sürprizbozana bıraktım.) İsimsiz bırakıyor ve anıları onu etkilemeyecek şekilde unutturuyor. Yani sahilde tanıştılar ancak Azusagawa bundan haberdar değil. Ancak Azusagawa Shouko-San ile yine sahilde farklı şekilde tanışıp her şeyi hatırlıyor. Burada da döngüye sıkışmaz mı, eğer tam tamına hatırladıysa büyük ihtimal arafta kalacak ve arabanın Mai-San'a da Makinohara-San'a da çarpmasına izin vermeyecek, kendisi ölecek veya bu olaylar döngüye girecek. Sizce nasıl devam ediyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seri bitiyor mu emin değil kimse, 2. sezon haberleri de gördüm Technopat'ta. En son Azusagawa, Shouko-San'ı ilkokul haliyle sahilde görüyordu.
Filmleri izle, filmler hikayenin devamını anlatıyor.

Filmleri izleyeli uzun süre geçtiği için yaşanan olayları yarım yamalak hatırlıyorum, belli belirsiz hatırladığım olaylar için de spoiler vermiyeyim, izleme hevesim kaçmasın.

Filmleri izle, filmler hikayenin devamını anlatıyor.

Filmleri izleyeli uzun süre geçtiği için yaşanan olayları yarım yamalak hatırlıyorum, belli belirsiz hatırladığım olaylar için de spoiler vermeyeyim, izleme hevesim kaçmasın.

Film bir tane var sanırsam, onu izledim hocam zaten. Sahil olayı orada oluyor :) Başka var mı ki?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt