Check out drmstafaa's anime and manga lists, stats, favorites and so much more on MyAnimeList, the largest online anime and manga database in the world! Join the online community, create your anime and manga list, read reviews, explore the forums, follow news, and so much more!
Listede puanlar güzel verilmiş elinize sağlık. Punpun okumanız şaşırttı çok bilindik değil Türkiye'de. Favori mangamdır ancak bir o kadar da önermeyeceğim mangadır 1 hafta kafamı toplayamamıştım.
PunPun Türkiye'de çok bilindik aslında, sosyal medyaya bakarsanız çok fazla fanı var. Daha fazla psikolojik manga istersen şunları kesinlikle oku. Chi no Wadachi, Happiness, The Flowers of Evil. Hepsi aynı mangakanın. Aşırı güzel mangalar yapıyor.
Check out EgeHanedar's anime and manga lists, stats, favorites and so much more on MyAnimeList, the largest online anime and manga database in the world! Join the online community, create your anime and manga list, read reviews, explore the forums, follow news, and so much more!
Kara no Kyouki yani alternatif Fate evreni niye yok? Büyücülerin, kupa savaşının vs. temeli orada atılıyor. Saber aşkına izlemeni öneririm. Mangası animesinden iyidir.
Kara no Kyouki yani alternatif Fate evreni niye yok? Büyücülerin, kupa savaşının vs. temeli orada atılıyor. Saber aşkına izlemeni öneririm. Mangası animesinden iyidir.
Check out drmstafaa's anime and manga lists, stats, favorites and so much more on MyAnimeList, the largest online anime and manga database in the world! Join the online community, create your anime and manga list, read reviews, explore the forums, follow news, and so much more!
@Ruindry, plan to Watch'da olması lazım zaten. Çok kez görmüştüm özellikle 2023 versiyonu çıkarken. Bir ara bakacağım fakat bu aralar pek anime izlemiyorum .
Önce 2023 izleyip sonra eskisini izlemiş birisiyim. Eskisi fazlasıyla gerçekçiydi özellikle 2023'ün ilk sezonundan sonra o 4 bölümlük romance efsaneydi. Gerçekçiliği çok rahatsız ettiydi film olarak geçiyorsa izlediğim en iyi anime filmidir bambaşka bir şey o anime.
Samurai Champloo izlemedim lakin o 4 bölümlük anime filminden ve karakter duygu gelişiminden sonra daha iyi bir şey izleyeceğimi düşünmüyorum. Thorfinn ayağa kalk büyüğün geldi.