Önce 2023 izleyip sonra eskisini izlemiş birisiyim. Eskisi fazlasıyla gerçekçiydi özellikle 2023'ün ilk sezonundan sonra o 4 bölümlük romance efsaneydi. Gerçekçiliği çok rahatsız ettiydi film olarak geçiyorsa izlediğim en iyi anime filmidir bambaşka bir şey o anime.
Samurai champloo izlemedim lakin o 4 bölümlük anime filminden ve karakter duygu gelişiminden sonra daha iyi bir şey izleyeceğimi düşünmüyorum. Thorfinn ayağa kalk büyüğün geldi.
Samurai champloo biraz daha mantığı ön planda tutuyor. Açlık, para, konaklama vs.
Rurouni kenshin yeni yapımından başlamıştım. Ama çocuk yapımı gibi geldi, ciddiyet yok gibiydi o yüzden eskisini izleyeyim dedim. Pişman da olmadım eskisi çok daha iyi.
Samurai champloo biraz daha mantığı ön planda tutuyor. Açlık, para, konaklama vs.
Rurouni kenshin yeni yapımından başlamıştım. Ama çocuk yapımı gibi geldi, ciddiyet yok gibiydi o yüzden eskisini izleyeyim dedim. Pişman da olmadım eskisi çok daha iyi.
Sonrasını izledin mi? 65'ten sonrası Filler izlemeye değer mi sence? Mangaya devam etmedim anime işler diye. 2023 yapım bütçe olarak yüksek hissettiriyor çizimler ve dövüşler çok kaliteli hissettiriyor bu arada seslendirme sanatçıları da iyi seçilmiş. 90s Himura sesi bambaşka vibe ama ilk başta farklı gelmişti ama ses hoş geliyor. Çıkan çoğu yeni animeye yenisi bin basar. Solo Leveling'te çocuk animesi ama izliyoruz bakalım hayırlısı böyle izlediğimiz şeyler var eskisi gibi de izlemiyorum anime kalitesi çok düştü animelerin.
Sonrasını izledin mi? 65'ten sonrası filler izlemeye değer mi sence? Mangaya devam etmedim anime işler diye. 2023 yapım bütçe olarak yüksek hissettiriyor çizimler ve dövüşler çok kaliteli hissettiriyor bu arada seslendirme sanatçıları da iyi seçilmiş. 90s himura sesi bambaşka vibe ama ilk başta farklı gelmişti ama ses hoş geliyor. Çıkan çoğu yeni animeye yenisi bin basar. Solo Leveling'te çocuk animesi ama izliyoruz bakalım hayırlısı böyle izlediğimiz şeyler var eskisi gibi de izlemiyorum anime kalitesi çok düştü animelerin.
Devamını izlemedim, izlemem gibi. Neredeyse fill olup da iyi ki izlemişim dediğim bölüm yok. Bence sizde vaktinizi heba etmeyin ama seri bayağı hoşunuza gitmişse 1-2 bölüm şans verin belki hoşunuza gider.
Cizimler falan iyide bana sadece renk ve biraz animasyon basılmış gibi geliyor, yeni yapımlarda. O dövüşen karkaterlerin ruhunu yansıtmıyorlar gibi.
Yeni çıkan animelerden ümidi kestim ben. Şu an 90 ile 2010 arası izliyorum. Üstelik bu zaman aralığındaki animelerde özgünlük var, çoğunun konusu farklı, aynı zamanda ciddi. Ben yenilere ısınamıyorum. Mesela sakamato days herkes bayılıyor ama ben saçma buluyorum.