MyAnimeList hesaplarınızı puanlayalım

Siz de kendi profilinizi atarsanız biz de size puan verelim

Siz de kendi profilinizi atarsanız biz de size puan verelim

Tabii ki:

Her zaman merak ederdim sezonluk sıralamada en alttaki animeleri izleyecek kadar sıkılmış insan oğlu kim? Onlardan biriymişsiniz direkt saygıdan +3 puan yazdım. Hem de listenizde birçok anime sitesinin arşivinden daha fazla anime var(+3)bu yüzden sadece bazı animeleri aradım kaç puan vermişsiniz diye . Ama KissXsis ve highschool Dxd'ye puan vermemeniz üzdü, boku no Pico'da aradım ama bulamadım. Onun dışında rozetlerinizde var çok, +1 puan daha. Tek sorun profili öylesine bırakmanız biraz el gezdirip listenize layık bir profil yapsanız güzel olurdu. Biraz mangada okusanız iyi olur çünkü izlediğiniz çoğu serinin en iyi yerleri veya animeye koyulmayan sansürlü yerler mangalarında. Bu yüzden puanım 7/10

Son düzenleme:
Verdiğim puanlar genelde izlerkenki ruh halime göre değişiyor, ondan ben bile genelde puanlarımi ciddiye almıyorum ama bırakayım.

Aslında güzel liste. Bazı yapımların puanı hakettiğinden yüksek vermişsiniz. Ama Fmab'a 8 verdiyseniz işinizi biliyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla monogatari serilerini seviyorsunuz, bende başlamak istiyorum kendi sıralamanızı verebilir misiniz(konudan kenar)? Listeye puanım 7.5/10 daha da geliştirile bilinir.

Teşekkürler, izleme sırasını soruyorsanız ben bu şekilde izledim.

• Bakemonogatari
  • Kizumonogatari
  • Nisemonogatari
  • Nekomongatari: Kuro
  • Monogatari Series: Second Season
  • Hanamonogatari
  • Tsukimonogatari
  • Koyomimonogatari
  • Owarimonogatari Season 1
  • Owarimonogatari Season 2
  • Zoku Owarimonogatari

Listenizdeki eski animelerin çoğunu bilmediğimden puan olarak bir şey diyemem. Ama animelere kolay kolay 10 puanda vermiyorsunuz. Animlere baktığım kadarıyla sadece keyfinize göre gözünüze hoş gelen animeleri izliyorsunuz galiba. O yüzden listedeki anime sayısı gayet normal eğer tahminim doğruysa. Onun dışında yine profil görünüşü bakımından yine herkes gibi takmıyorsunuz :d. Puanım 5.5/10

Teşekkür ederim

İfadeler: 106
MyAnimeList kullanmıyorum. Sadece ilgimi çeken ve genel kitleye hitap eden animeleri izledim. Death Note, Another, Monster vb gibi. Toplasan 40 tane anca izlemişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…