MyAnimeList hesaplarınızı puanlayalım

@Japon yapıştırıcısı Dorohedoro önerir misin? Konusu ne? Güzel gözüküyor okurum belki.
Animesina bakmadan direkt mangadan gir. Seinen seri olduğundan içinde fazlasıyla şiddet, kan ve cinsellik barındırıyor. Bunları sorun etmezseniz gayet güzel hikayesi ve karakterleri var. Konusu Caiman adında bir adamın onu kimeraya çeviren sihirbazı arkadaşıyla aramasıyla başlıyor daha sonra hikaye dahada karmaşıklaşıyor desem yeridir bu yüzden spoiler olmasın diye daha fazla şey söylemiyorum.

Teşekkür ederim cevap için. Ek olarak uygulama önermek istiyorum. Telefondan manga okuyor isen F-Droid üzerinden Kotatsu indirebilirsin. Tüm mangalar Türkçe şekilde var neredeyse. Reklamsız üstüne.

Sezonluk sıralamada en alttaki animelerin izlenebilir olup olmadığını görmek için maalesef izlemek gerekiyor. Yoksa birilerinin keşfedip önermesini beklemek lazım ki ben bunu çoktan geçtiğimi düşünüyorum. Aralarından 1 - 2 tane az izlenen ama güzel anime bulsam bile benim için iyi bir tecrübe oluyor.

Profile iyi bir tasarım yapmak çok uğraştırıcı geliyor zaten kötü bir tasarım yapmaktansa sade hali gayet güzel durduğunu düşünüyorum. Ne profiller var uyumsuz renklerle tasarım yapan veya sırf olmuş olsun diye kötü pikselli fotoğraflar koyanlar var. Bunlardan olmaktansa sade profilin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu arada sana puanım 3/10.

Son düzenleme:
Tahminin doğru sırf izlemek için izlemiyorum önce bir şekilde beni çekmesi lazım. Çizimlere takmıyan biriyseniz o eski animelere bakmanı şiddetle tavsiye ederim özellikle seinen seviyorsanız.

Tahminin doğru sırf izlemek için izlemiyorum önce bir şekilde beni çekmesi lazım. Çizimlere takmıyan biriyseniz o eski animelere bakmanı şiddetle tavsiye ederim özellikle seinen seviyorsanız.
Eğer öneriyorsanız izlerim. Özellikle eski yapımların çizim tarzını severim.

Lain 7 uzdu yoldas.

Bayağıdır myanimelisti kullanmıyorum eklemeye üşendiğim bir sürü anime, manga, manhwa var onun dışında profilim böyle.

Profildeki skull knight çok heybetli duruyor. Animelerin de %40'ı uyuşuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…