Arkadaşlar merhaba. Malum dün yerleştirme sonuçları açıklandı. Ancak ben yerleştiğim bölümü hiç istemiyorum (Çocuk Gelişimi 4 yıllık). Erzincan Matematik veya Edebiyat bölümüne ek madde 1 ile geçiş yapmak istiyorum. Edebiyat bölümü en son 277 puan ile kapatmış ben 311 puan aldım, Matematik bölümü ise 273 ile kapatmış. Ben 283 aldım. Sorum şu ki ocak ayına kadar beklemem mi gerekiyor yeni öğrenciler direkt olarak geçiş yapamıyorlar mı?
Lisanslarda güz dönemi sonrası MYP ile geçişe izin veren yer görmedim. 1 yıl beklemeniz gerekiyordur.
Terih denen şey bu yüzden var. İstediğiniz yerleri tercih ediyorsunuz. İstemiyorsanız boş bırakıyorsunuz. Daha okula adım bile atmadan sevmeyeni ilk defa görüyorum.
Bahar dönemi için 4 yıllıklarda MYP için geçiş olmuyor. Önlisans için geçiş oluyor. 4 yıllıklarda sadece güz döneminde yatay geçiş yapabilirsin yani seneye bu aylarda.
Bahar dönemi için 4 yıllıklarda MYP için geçiş olmuyor. Önlisans için geçiş oluyor. 4 yıllıklarda sadece güz döneminde yatay geçiş yapabilirsin yani seneye bu aylarda.