N11'den kargo gelmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 80
  • Etiketler Etiketler
    gelmedi

oğuz sasi 93

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller,

N11 üzerinden 9700X ve B850MK aldım, işlemcim bu gün geldi ama anakartım gelmedi. İkisi de aynı şubeye gelmişlerdi. Eve bir tanesi geldi sadece. Yanlış bilmiyorsam ikisini de tek seferde getirmeleri lazımdı; sonuçta aynı şubeden dağıtıma çıktılar.

Böyle yazıyor kargo durumunda:

428 Ağustos 2026 Cuma 19:03ÇAVUŞBAŞI_DDNTeslim edilemedi.Kargo gelmedi / eksik geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Teslim edildi gözükmüyorsa sorun yok. Unutmuşlardır, karışmıştır, kaybolmuştur, daha geç gelmiştir. Yarın kargo firmasını arayın daha sağlıklı bilgi verirler.

Aynı yerden gelmediyse ayrılabilir.
Aynı yerden gelmedi ama aynı şubeye aynı saatte teslim edildiler. Haliyle aynı anda dağıtıma çıkmaları lazım değil miydi tek kutuda. Geçen trendyoldan 2 tane şey almıştım farklı kişilerdi. Tek sefer de geldiler mesela.

Teslim edildi gözükmüyorsa sorun yok. Unutmuşlardır, karışmıştır, kaybolmuştur, daha geç gelmiştir. Yarın kargo firmasını arayın daha sağlıklı bilgi verirler.
Başına bir şey gelmeden gelsin de başka bir şey istemem.

Bir ara MNG de çalıştım. Parça kargolar bazen aktarmada kalıyor kalanlar ddaha sonra teslim oluyor. Kargonuz varsa gelir. Kaybolma olmaz şubenin sisteminde kaalır o kargo.

Yanlış barkod basıyorlar bazen, ondanda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…