Bende mizah kategorisine bunun gibi konu açtığımda trollükten 2 hafta ban verilmişti. Bayağı adaletli. Ne güzel haber editörü moderatör olacaktım şansımı da kaybettim sağ olsunlar.
Hele bir aç ağzını. Merak ediyorum gerçekten. Burada düpedüz şakşakçılık yapılırken, konu alakasız bir başlık altına açılırken, Sosyal'in düzeni bozulurken üstüne bir de bunu savunabilmeniz çok gülünç, daha doğrusu utanç verici. Yazık.
Arkadaşın zaten 1 mesajı var. Çok istiyorsanız o mesaj da silinebilir. Bunu mizah amaçlı yaptı. Derdi indirim değil. Bu arada, nasıl yürüyebiliriz rehberi yakında.
Arkadaş benim arkadaşım olduğu için olabilir mi? Adamın daha Technopat'ta hesabı yok burada hiç olmaz zaten. Su konusunu gördük bizde kapı konusu açmak için kurduk bu kadar basit hikaye.
Dostum, bu benim Discord'taki arkadaşım. Ben olsam ön yargılı olmazdım. Ön yargı kötü bir şey. Üstelik Recep abiden izin alınmış. Yoksa Recep abi mesaj yazmaktansa konuyu kapatırdı.
Dostum, bu benim Discord'taki arkadaşım. Ben olsam ön yargılı olmazdım. Ön yargı kötü bir şey. Üstelik Recep abiden izin alınmış. Yoksa Recep abi mesaj yazmaktansa konuyu kapatırdı.