Başlıkta da belirttiğim gibi Nitro almak istiyorum. Fakat bana ödeme yöntemi onaylanıyor hatası veriyor. Papara ile ödemeye çalışıyorum. Gray kart, sanal kart ve hayalet kart ile ödemeye çalıştım fakat hep aynı hatayı veriyor. Nasıl Nitro alabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?noby
Uzman
Papara ile ödeme yaparken herhangi bir problem yaşamıyorum. Anlık sorun çıkmış olabilir.Başlıkta da belirttiğim gibi Nitro almak istiyorum. Fakat bana ödeme yöntemi onaylanıyor hatası veriyor. Papara ile ödemeye çalışıyorum. Gray kart, sanal kart ve hayalet kart ile ödemeye çalıştım fakat hep aynı hatayı veriyor. Nasıl Nitro alabilirim?
Akbank Axess ile sorunsuz ödeme yapıyorum ben de.
DarkMen 1
Yetkin
Ben de Papara üzerinden sorunsuz ödeme yapabiliyorum. Önerim, eğer uygulama üzerinden hata alıyorsanız tarayıcıda; tarayıcı üzerinde hata alıyorsanız uygulamada tekrar denemeniz. Ben uygulama üzerinden ödeme yapamıyorum, tarayıcıda ise sorunsuz.
Ben de Papara üzerinden sorunsuz ödeme yapabiliyorum. Önerim, eğer uygulama üzerinden hata alıyorsanız tarayıcıda; tarayıcı üzerinde hata alıyorsanız uygulamada tekrar denemeniz. Ben uygulama üzerinden ödeme yapamıyorum, tarayıcıda ise sorunsuz.
Hem uygulamada denedim hem de tarayıcada ama olmadı.
- Makaleler
- 9
Farklı bir platform üzerinden almayı deneyebilirsin.Hem uygulamada denedim hem de tarayıcada ama olmadı.
https://www.itemsatis.com/urunler/dc-nitro-fiyatlari.html
DarkMen 1
Yetkin
3 katı fiyatına mıFarklı bir platform üzerinden almayı deneyebilirsin.
https://www.itemsatis.com/urunler/dc-nitro-fiyatlari.html
Anladım, uygulamadan mı onay veriyorsunuz yoksa gelen SMS kodunu mu giriyorsunuz?Hem uygulamada denedim hem de tarayıcada ama olmadı.
3 katı fiyatına mı
Anladım, uygulamadan mı onay veriyorsunuz yoksa gelen SMS kodunu mu giriyorsunuz?
Uygulamadan.
DarkMen 1
Yetkin
CloudFlare'ye ait olan 1.1.1.1 (WARP) VPN'sine bağlanıp tekrar dener misiniz? VPN'ye bağlanırken yalnızca DNS değiştirme özelliğini kullanmak yerine hem DNS hem VPN özelliğini kullanın. Yardıma ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz.