Detaylar
Kim cevapladı?Ben muhasebeci ile anlaşıp o şekilde açtım şahıs şirketini. Satış yaptıkça fatura kesiyorsun. Bir muhasebeciye danışabilirsin yeterince araştırma yaptıktan sonra.
Çok teşekkür ederim. Muhasebeci ile anlaşırken internet üzerinden bir siteden mi anlaştınız yoksa kendiniz mi buldunuz?Ben muhasebeci ile anlaşıp o şekilde açtım şahıs şirketini. Satış yaptıkça fatura kesiyorsun. Bir muhasebeciye danışabilirsin yeterince araştırma yaptıktan sonra.
- Makaleler
- 3
Muhasebeci her türlü gerekiyor. Tanıdık birini bulursan daha iyi olur senin için. Gerekli bilgileri muhasebeci sana verecektir. Sen yine de Recep Bey’in dediği gibi boş gitme, 3-5 şey öğren. Tanıdık da olsa para dosttan kazanılır sözünü yanlış anlayan çok insan var, bilmem anlatabildim mi 
dotsh
Üstün
Trendyol gibi pazar yerleri çok fazla komisyon alıyor. Instagram hesabı açıp oradan ürünleriniz kitlesine göre içerik üretip Shopier veya kendi siteniz üzerinden satmanız daha avantajlı olur. Hem alıcı memnun olur hem de satıcı. Düşük komisyon = düşük ürün fiyatı. Buradaki tek problem iade. İadeyi mecburi olarak alıcı karşılamak zorunda. Aksi takdirde kar yerine zarar edersiniz.
Hocam o hesapları yapıcam ama önceliğim şu şahıs şirketini kurabilmek.Trendyol gibi pazar yerleri çok fazla komisyon alıyor. Instagram hesabı açıp oradan ürünleriniz kitlesine göre içerik üretip Shopier veya kendi siteniz üzerinden satmanız daha avantajlı olur. Hem alıcı memnun olur hem de satıcı. Düşük komisyon = düşük ürün fiyatı. Buradaki tek problem iade. İadeyi mecburi olarak alıcı karşılamak zorunda. Aksi takdirde kar yerine zarar edersiniz.
Sahis sirketi tek tikla kuruluyor onemli olan mutlaka bi muhasebeci ile anlasmaniz.