Çözüldü Nasıl temiz kurulum Windows yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kayraa

Başarılı
Temiz kurulum yaparken D diskinin silinmemesi için ne yapmalıyım? Silinirse kötü olur. Temiz kurulum Windows için rehber var mı?

Çözüm
Temiz kurulum yaparken D diskinin silinmemesi için ne yapmalıyım? Silinirse kötü olur. Temiz kurulum Windows için rehber var mı?
Olmaz olur mu En doğru yere geldiniz. Buyurun Windows 10 ve 11 için iki rehber bırakıyorum.

Ayrıca bu ve benzeri onlarca açıklayıcı rehberi Youtube sayfamızda bulabilirsiniz. İyi sosyaller!

Olmaz olur mu En doğru yere geldiniz. Buyurun Windows 10 ve 11 için iki rehber bırakıyorum.

Ayrıca bu ve benzeri onlarca açıklayıcı rehberi Youtube sayfamızda bulabilirsiniz. İyi sosyaller!

Çözüm
Hocam Windows'u kuracağınız diski seçerken C ve D diskiniz varsa sistem alanları hariç iki adet disk çıkar. Sadece C diskinizi sil yapın ve C diskinizi seçerek devam edin. Diğer diske bir şey yapmanıza gerek yok, böylece sadece C diskini formatlamış olursunuz.

Bir sorum olacak, dakika 3.00 da benim de karşıma böyle dağınık şekilde bulunan 500 MB'lık bir sürü dosya gelecek mi? Karmaşık görünüyor, yanlış bir şey yapmak istemem.

Bir sorum olacak, dakika 3.00 da benim de karşıma böyle dağınık şekilde bulunan 500 MB'lık bir sürü dosya gelecek mi? Karmaşık görünüyor, yanlış bir şey yapmak istemem.
500 MB'lık alanlar sadece kurtarma için geliyor. Takılmanız gereken bir kısım değil. Ayrıca format USB'sini oluşturduktan sonra konu açıp bizimle paylaşırsanız yardımcı oluruz. Yanlış bir şey yapmadan birlikte ilerleriz.

Yapmanız gereken tek şey, bilgisayarınızdaki C ve D disklerinin kaç GB olduğunu bir yere yazmak veya aklınızda tutmak. Diyelim ki C diskiniz 250 GB. Bu ekran geldiğinde 250 GB olan diski bulup, biçimlendirip Windows kuracaksınız hepsi bu. Böylece D diskiniz zaten durumdan etkilenmeyecek.

Sistemin EFI ve kurtarma dosyaları var.

D diskin silinmesin istemiyorsan oraya dikkat edeceksin. D diski Disk 1 C ise 0 olarak gözükür. 0 diski parçalar halindedir. 0 olanların hepsini silip D diskini elleme. Zaten D diski kaç GB biliyorsan oradan ayırt edersin. D diski hariç her şeyi sil bas, daha sonra ayrılmamış bölümle devam et.

O bölümlerin de daha sağlıklı bir kurulum için silinmesi gerekir, önceki sistemin EFI bölümü ile yeni oluşacak EFI bölümü çakışabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…