Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Hesap genç hesabı, yakın zamanda İş Bankası’na gidip onaylatacağım.

Ancak onaylatana kadar merak ettiğim bir şey var. Herhangi biri hesapta kayıtlı olan IBAN’a para atabilir mi?

Oldubil hesabımı bloke etti, gerekçe falan sunmadılar. CİMER’e başvurdum, bakmadılar bile. Verdikleri tek çözüm kendi adıma ait güvenli bir IBAN vermemmiş. Ben de öyle yapacağım ama emin olmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap genç hesabı, yakın zamanda İş Bankası'na gidip onaylatacağım.

Ancak onaylatana kadar merak ettiğim bir şey var. Herhangi biri hesapta kayıtlı olan IBAN'a para atabilir mi?

Oldubil hesabımı bloke etti, gerekçe falan sunmadılar. CİMER'e başvurdum, bakmadılar bile. Verdikleri tek çözüm kendi adıma ait güvenli bir IBAN vermemmiş. Ben de öyle yapacağım ama emin olmak istiyorum.

Atar diye biliyorum. Ama günlük ve aylık limitler düşük olur.

Başka kişilerin IBAN'larına para atabiliyorsunuz ama kendi hesabına para atacaksanız IBAN size ait olması gerekli.

Atar diye biliyorum. Ama günlük ve aylık limitler düşük olur.
O konuda sorun yok, tutar 2.500 TL’yi aşan bir tutar değil.

Yardımınız için teşekkür ederim. Şu an yalnızca şöyle bir sorun yaşıyorum:

Nays üzerinde kendi IBAN’ımın ve bilgilerimin göründüğü bu kısmı paylaşıyorum. Dönüş olarak, ismim görünmediği için işlem yapamayacaklarını söylediler. Hem IBAN’ın hem de ismimin göründüğü bir ekran vardı da ben mi bulamıyorum?
1769506951020.webp

Başka kişilerin IBAN'larına para atabiliyorsunuz ama kendi hesabına para atacaksanız IBAN size ait olması gerekli.

Emin misiniz? Eğer öyle ise bu durum onaysız hesap olduğu için mi bu şekilde? Onaylasam diğer türlü olur mu?

Para yükle de, banka hesabına tıkla. Orada uyarı var. Onu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Hesabım onaylı olduğu halde başkaları bana Nays hesabına para gönderemiyor. Sadece Nays hesaptan başkalarına para gönderebilirsiniz.

Evet şimdi gördüm. Biraz tatsız oldu bu, o zaman tek çarem veli ile İş Bankası'na gidip kendi adıma İlk İmza Hesabı açtırmak oluyor.
Sanırım o şekilde direkt olarak kendi adıma bir banka hesabım olmuş oluyor.

Para yükle de, banka hesabına tıkla. Orada uyarı var. Onu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Hesabım onaylı olduğu halde başkaları bana Nays hesabına para gönderemiyor. Sadece Nays hesaptan başkalarına para gönderebilirsiniz.