Nays kart kaç günde gelir?

Liberal Evlat

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, benim bu forumda ilk konum herkese merhaba. Acaba Nays kart aldığınızda kaç günde geldi? Bir de bu kargoyu neden söylemiyorlar devlet sırrı gibi saklıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hoş geldiniz. Araya hafta sonu girmediği sürece maksimum 2-3 gün içerisinde elinize ulaşır diye düşünüyorum. Kargoyu söylememe sebepleri muhtemelen bir kargo şirketiyle değil bir kurye şirketiyle çalışıyor olmalarıdır. Çalıştıkları kurye şirketlerinin de muhtemelen alıcıya detaylı bilgi aktaracakları sistemleri yoktur.

Arkadaşlar merhaba, benim bu forumda ilk konum herkese merhaba. Acaba Nays kart aldığınızda kaç günde geldi? Bir de bu kargoyu neden söylemiyorlar devlet sırrı gibi saklıyorlar?
Birden fazla şirketle anlaşmalı olabilirler yoğunluklarına göre. Saklama gibi bir durum yok. Papara 1 hafta sürmemişti. Nays da sürmez muhtemelen her yer kurye dolu malum.

02.07'de başvurdum 10.07'de elime ulaştı ve bana PTT Kargo getirdi.

Kart tasarımı çok acemice rengi de hoş değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt