Nays kart nedir ve nasıl çıkartılır?

Ocak 2025'ten itibaren artık İş bankası olmadan Nays kullanırsanız sadece Pos ve QR kod ile ödeme yapabilirsiniz, internet alışverişi ve ATM'den para çekme yapamazsınız.
Anladım. İş bankası hesabı da açmak gerekiyor artık sanırım. Umarım yanlışlıkla kredi kartı açmam.

Anladım. İş bankası hesabı da açmak gerekiyor artık sanırım. Umarım yanlışlıkla kredi kartı açmam.
Kredi kartı açmak için birkaç prosedür gerekiyor. Yanlışlıkla açma gibi durumlar olmaz. Nays hesabı açılınca otomatik olarak sadece banka kartı (fiziki/sanal) açılıyor.

Kredi kartı açmak için birkaç prosedür gerekiyor. Yanlışlıkla açma gibi durumlar olmaz. Nays hesabı açılınca otomatik olarak sadece banka kartı (fiziki/sanal) açılıyor.
Evet Nays hesabı açılınca Banka kartı açıldığını duymuştum. Ama ben İş bankası tarafından bahsediyordum. Yani o tarafta da banka hesabı açacağız belli ki. Kredi kartı açılmaz umarım o yüzden.

Yok açılmıyor. Tecrübeyle sabit. Hatta banka kartı bile göndermiyorlar. İsterseniz gönderiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…