Nays uygulaması kapanıyor!

Tesla Bobini

Başarılı
İş Bankası bu sabah Nays ile ilgili mesaj gönderdi: "Sevgili Nays'li, Nays uygulaması 31.07.2026 tarihinde kapanıyor. İyi haber şu ki; işlemlerimize kaldığımız yerden Maximum Mobil ile devam ediyoruz. Bu tarih itibarıyla geçerli olacak. Bu süreçte Maximum Mobil'de yeniden görüşmek için Nays hesabını silme." Sanırım cashback kullanımı devam edecek, sadece uygulama kapanıyor.

Bu ön ödemeli kart uygulamaları çok garip vallahi abonelikleri taşımaktan bıktım İnşallah sistemi aynı devam eder.

Otomatik taşısalar bizi ne güzel olur. Ödemeleri taşımaktan yıldım.

1920'den kalma tasarımla çok bile dayandılar. Papara'nın ezilmesini fırsata çeviremedikleri için yansınlar şimdi.

1920'den kalma tasarımla çok bile dayandılar. Papara'nın ezilmesini fırsata çeviremedikleri için yansınlar şimdi.
Maximum Mobil daha rezalet bir şey. Nays en azından bir bütün gibi duruyordu, eşekten inip daha kötü eşeğe binme kararının arkasında yatan detayı merak ediyorum açıkçası.

Bunu da ellerine yüzüne bulaştırdılar. Beter olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…