• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Nays'ta genç hesabına kaydolurken "Bu bilgilerle işlem yapamıyoruz" uyarısı veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dextep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 111

Dextep

Becerikli

Hocam bir sorum olacak. Genç hesabına kaydolamıyorum. Bu bilgilerle işlem yapamıyoruz tarzı bir uyarı veriyor. Ne yapmam lazım?

Önce velinin hesabını açıp ondan sonra oradan bir ayar yapıp ordan da kendi hesabını açıyorsun diye biliyorum. Hata vereceğine ne yapılacağını söylese çok daha iyi olurdu. Çok saçma sistemleri var.

Veli hesabındanda genç hesap ekleyemiyorum hocam. Anlayamadım uygulamayı

Kimliğinizde fotoğrafınız var değil mi? Eğer yok ise ya fotoğraf ekleyeceksiniz ya da annenizin/babanızın kimliği ile yapacaksınız.
Veli hesabındanda genç hesap ekleyemiyorum hocam. Anlayamadım uygulamayı

Kimliğinizde fotoğrafınız var değil mi? Eğer yok ise ya fotoğraf ekleyeceksiniz ya da annenizin/babanızın kimliği ile yapacaksınız.

Var hocam. Benim kendi hesabım var. Veliminde var. Ama iki hesaptan da denesem de genç hesap olmuyor yani. Bu bilgilerle işlem yapamıyoruz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…