Ne tarz oyunlar seviyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtoMiK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar tarz

AtoMiK

Uzman
Yer
Türkiye
Ben mesela GTA 5, Beyond: Two Souls, Detroit gibi hikayesi oyunlar dışında sevmiyorum sıkıcı geliyor sarmıyor bilgisayardan soğutuyor ya sizin.

Ben mesela GTA 5, Beyond: Two Souls, Detroit gibi hikayesi oyunlar dışında sevmiyorum sıkıcı geliyor sarmıyor bilgisayardan soğutuyor ya sizin.
Red Barels'ın ve diğer kaliteli korku oyunu yapan tüm oyunlar benim tarzım oluyor ama yaklaşık 4 veya da 5 senedir oyun oynayamıyorum.

Hack n Slash
First Person Shooter
Third Person Shooter
2D Platformer

RPG oyunlarına bayılırım, özellikle favorilerim Skyrim, Baldur's Gate, Witcher 3. fakat hikayesi güzel Single FPS oyunlar asıl en sevdiğimdir. Portal 2, Half-Life serisi, Left 4 Dead serisi, şu sıralar favorim Doom the Dark ages.

FPS ve RTS oyunlarını çok severim fakat gönlüm her zaman işletme/hayatta kalma oyunlarında olmuştur. En sevdiğim oyun da zaten bir hayatta kalma platformer oyunu (Rain World).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…