Ne tür şeyler ile mutlu oluyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 535
  • Etiketler Etiketler
    tür
Selam, ne tür şeyler ile mutlu oluyorsunuz?

Ben küçük bir mesaj, hatta bir emoji ile içimi sevgi kaplayıp beni adeta çocuk bir yapıyor.

Basit şeylere sevinen bir insanım.
Portakal severim hocam. Bizimkiler bazen portakal alıp getirir lezzetli çıkınca çok mutlu olurum.

İfadeler: 792

Ben küçük bir mesaj, hatta bir emoji ile içimi sevgi kaplayıp beni adeta çocuk bir yapıyor.

Kahve, insan sevmiyorum kahve seviyorum ben arkadaş.

Şöyle güzel bir film veya interaktif oyun. Yanına da çekirdek, cips, çikolata ve kola yeterli.

Yeni bir bilgi elde edince mutlu oluyorum. Bu yüzden, kitap yerine ansiklopedi okumayı tercih ediyorum.

Sevdiğim birisiyle gece dışarda yıldızları izlemek mutlu ederdi ama sevdiğim birisini bulamadım daha.

İyi davranılması, saygı duyulması, aşağılanmamak, dışlanmamak ve en önemlisi aile sevgisi.

Sigara çay baslı yabancı electro muzik veya türkü esliginde guzel gidiyor. Bu benim yaptigim cok yanlış tabii ki ama diger turlu hayat sartlari geregi depresyona giriyorum bunu yapmasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…