Ne1611C modemim var (Türksat'ın verdiği modem). Bu modemin Wi-Fi'sini kapatıp Keenetic Omni'ye bağladım. Keenetic Omni'yi de evdeki cihazlara internet dağıtıp intelliqos çalıştıracak şekilde ayarladım çünkü bir cihaz internet kullanırken diğer cihaz neredeyse hiç kullanamıyordu. Ancak bu uygulamadan sonra kablolu bağlantımda dahi ping arttı ve indirme yaparken internet kilitlenmeye devam etti. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Edit: NE1611C'yi bridge ve router modları arasında değiştirerek birkaç kez kurulum yaptım ancak sonuç değişmedi.
Hocam keşke hepimizin Ferrarileri, G Classları olsa keşke. Ben öğrenci evinde kullandığım modemi aile evinde böyle değerlendirmek istedim, o kadar para verecek olsam docsis alır cihazdan cihaza internet aktararak verimliliği düşürmem herhalde
Bridge moda tekrar geçtikten sonra düzeldi. Hocam sanırım aceleci davrandığımdan sıkıntı yaşadım.
Hocam keşke hepimizin ferrarileri, g classları olsa keşke. Ben öğrenci evinde kullandığım modemi aile evinde böyle değerlendirmek istedim, o kadar para verecek olsam DOCSIS alır cihazdan cihaza internet aktararak verimliliği düşürmem herhalde.