NE1611C Router bağladıktan sonra internet hızı düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 450

Bekra

Başarılı
Ne1611C modemim var (Türksat'ın verdiği modem). Bu modemin Wi-Fi'sini kapatıp Keenetic Omni'ye bağladım. Keenetic Omni'yi de evdeki cihazlara internet dağıtıp intelliqos çalıştıracak şekilde ayarladım çünkü bir cihaz internet kullanırken diğer cihaz neredeyse hiç kullanamıyordu. Ancak bu uygulamadan sonra kablolu bağlantımda dahi ping arttı ve indirme yaparken internet kilitlenmeye devam etti. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Edit: NE1611C'yi bridge ve router modları arasında değiştirerek birkaç kez kurulum yaptım ancak sonuç değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Omni giriş seviyesi çok düşük bir cihaz. Keenetic tarafında hopper titan gibi routerlar ile daha keyifli bir internet deneyimi yaşarsınız.

IntelliQoS kapatıp denedin mi?
Bridge moda tekrar geçtikten sonra düzeldi. Hocam sanırım aceleci davrandığımdan sıkıntı yaşadım.

Omni giriş seviyesi çok düşük bir cihaz. Keenetic tarafında hopper titan gibi routerlar ile daha keyifli bir internet deneyimi yaşarsınız.
Hocam keşke hepimizin Ferrarileri, G Classları olsa keşke. Ben öğrenci evinde kullandığım modemi aile evinde böyle değerlendirmek istedim, o kadar para verecek olsam docsis alır cihazdan cihaza internet aktararak verimliliği düşürmem herhalde

Verdiğiniz örnekte birileri milyon liralar diğeri bir akşam yemeği parası. Amacım rencide etmek değil stabil internet deneyimi için öneride bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…