Instagram Neden +18 içerikler çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kulisfy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 554

kulisfy

Uzman
Yatmadan önce Reels izlemek istedim ancak bir sürü vahşet ve cinsel içerikli videolar çıkıp duruyor, sanırım algoritmada açık buldu birisi. Bu durum hakkında daha fazla bilgiye sahip olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de öyle. İki kez keşfeti sıfırlamama rağmen çok fazla vahşet içerikli videoyla karşılaşıyorum.

Zaten o videoların yorumlara baktığınızda herkes aynı durumda şikayetçi.

Klasik Instagram. Bu yüzden keşfetimi sıfırlamadım. Instagram her zaman önce uç içerikleri önünüze sunar. Onlarla ilgilenirseniz kolunuzu kaptırırsınız. Bu sizi uygulamada tutmanın bir yoludur. Eğer ilgilenmezseniz keşfetiniz yavaş yavaş normale döner ve gerçek ilgi alanlarınıza dair içerikler görmeye başlarsınız. Arada sırada yem olarak hala size o tarz içerikler göstermeye devam eder. Eğer görmek istemiyorsanız üşenmeden “İlgilenmiyorum” olarak işaretleyin gördüklerinizi. Maalesef bu tarz uygulamalar masum değiller ve ilginizi tüm sınırları ihlal etmek pahasına sömürürler. Ne mutlu ki farkına var mışsınız. Instagram’ın bu psikolojik oyunlarına prim vermeyip tertemiz bir sosyal medya kullanıcısı olabilirsiniz.

En son adamı fil eziyordu ama galiba düzeldi artık hiç karşıma çıkmıyor.

Benim Instagram hesabı sürekli ban yiyordu. Ben de tekrar açarken Hindistan'lı çocukların kavgası çıkıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…