Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.254 29 Aralık 2024 #11 SoldierBoyBabam dedi: Videoları izleyemiyorum ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl izleyemiyorsun? mr.esat dedi: Şu an en kompakt ve sade görünüm S23-S24 base modellerinde. iPhone'un kamera adası gayet karmaşık duruyor, dynamic island da keza öyle. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum.
SoldierBoyBabam dedi: Videoları izleyemiyorum ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl izleyemiyorsun? mr.esat dedi: Şu an en kompakt ve sade görünüm S23-S24 base modellerinde. iPhone'un kamera adası gayet karmaşık duruyor, dynamic island da keza öyle. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.412 Yer Afyonkarahisar 29 Aralık 2024 #12 Hans dedi: Nasıl izleyemiyorsun? Katılmıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetim çok yok, o yüzden.
Hans dedi: Nasıl izleyemiyorsun? Katılmıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetim çok yok, o yüzden.