yusufumm07

Üstün
RGB farelere bakıyorum, ünlü markalar hiç güzel üretmiyor. Küçücük bir ışık koymuşlar, üstüne üstlük ışıklı fare diye sunuyorlar. Claws harici full ışıklı fare görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB farelere bakıyorum, ünlü markalar hiç güzel üretmiyor. Küçücük bir ışık koymuşlar, üstüne üstlük ışıklı fare diye sunuyorlar. Claws harici full ışıklı fare görmedim.
Rgb çocuk eğlendirme olduğu için, suan piyasa hafif fare dolu, RGB boş ağırlık ekliyor, bazenleri yazilim veya donanimdan kaynaklı sorunlu olma ihtimalide oluyor, al uğraş.

Ayrica fare RGBSI aşırı gereksiz , rgb'nin olduğu yere elini koyuyorsun kayboluyor ışık zaten, kasa veya klavye gibi değil

Rgb çocuk eğlendirme olduğu için, suan piyasa hafif fare dolu, RGB boş ağırlık ekliyor, bazenleri yazilim veya donanimdan kaynaklı sorunlu olma ihtimalide oluyor, al uğraş.

Ayrica fare RGBSI aşırı gereksiz , rgb'nin olduğu yere elini koyuyorsun kayboluyor ışık zaten, kasa veya klavye gibi değil
hiç alakası yok Rgb tercihtir Nasıl ki bazısı full beyaz sistem kuruyor bu da öyle.

hiç alakası yok Rgb tercihtir Nasıl ki bazısı full beyaz sistem kuruyor bu da öyle.
Tamam insanlar o tercihe bakmıyor en basitinden Razer Cobra pro ve Logitech G PRO 2 Ligthspeed , ikiside RGB bulunduruyor fakat G PRO 2 Ligthspeed alıcağına adam Logitech g pro x2 Superligth alıyor Razer Cobra pro alıcağına Viper v3 pro falan alıyor . Çünkü çoğu kesim rgbyi gereksiz buluyor ve daha fazla boş ağırlık eklediğinden oyun performansının duşeceğüne inanıyor bunu goren markalarda haklı olarak RGB+Estetik değil sade+hafif fare üretiyorlar .

Çeşit çeşit ışıklı klavye çıkartıp bu mouse konusuna önem vermemeleri kötü. Belki klavyeyle uyumlu olmasını istiyorum.
Klavyende RBG olmasa tuşları göremicen gece , boş beyaz led eklemek ise geceliğin göze dusman oluyor bu yuzden rgb ekleme ihtiyacı duyuyorlar farede oyle 1 durum yok.