Neden artık Tureng kullanmıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 351
  • Etiketler Etiketler
    neden
Üçüncü parti olduklarını değiştirmiyor bu dediklerin.
Ucuncu parti demek kotu demek de degil, guvensiz demek de degil. Faydasi dezavantajindan daha agir basiyorsa kullanirsin bu kadar basit. Reklam engelleyici daha az guvenli degil, daha fazla guvenli. Boyle bir cagda zorunlu hatta.

O mantikla o zaman hep Windows'ta default olarak bulunan seyleri kullanalim hicbir sey indirmeyelim.

Çoğunlukla Apple native uygulamalarını kullanıyorum zaten. Hatta neredeyse mümkün olan her işim için... İnternet gezinme geçmişini komple teslim etmek bence yeterince dezavantaj. Hiçbir avantaj bunun önüne geçemez bana kalırsa.

Neyse, konuyu dağıtmayalım. Bir başka konuda üçüncü parti yazılımların avantajlarını/dezavantajlarını konuşabiliriz.

Google'da üçüncü parti. Microsoft kullanıyorsanız Edge, Apple kullanıyorsanız Safari dışındaki tüm tarayıcıların direkt kendisi üçüncü parti app.
Safari kullanıyorum, sıfır eklenti ile. Kullanmak zorunda olduğum diğer tüm uygulamalar için de minimum gerekli izinle devam ediyorum. Bu konu önemli.

Girdiginiz sitelerde cikan reklamlar, yerlesik olarak bulunan takipciler acik kaynak kodlu ve koklu olan bir projeden daha yuksek risk barindiriyor.

Doğru diyorsunuz, Let's All Love Lain

Teslim ettiğiniz şey ne onu anlamadım. Arkada verilerin gittiği bir sunucu yok ki? Tarayıcı seviyesinde ağ isteklerini engelliyor, bu kadar.

Ben yıllardır AdGuard kullanıyorum, programını satın almıştım, ömür boyu lisansım var. Yıllardır da sorun yaşamadım; aksine faydası daha çok oldu. CIA, FBI veya gizli iş yapmıyorsanız bence sakınca yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…