Neden bu kadar çok pedofili var?

SoldierBoyBabam

Üstün
Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirteyim. 14 yaşındayım ve kızım. Instagram, Snapchat, X gibi platformları kullanmıyorum. Bir süre Discord kullandım. Onun dışında YouTube'da video izliyorum. Yani sosyal medyayı çok kullanmıyorum. Ama o kadar çok pedofili ile karşılaştım ki. Discord kullandığım zaman, profilimden kız olduğum anlaşılmıyordu. Yaşım da yazmıyordu. Yine de ona rağmen, pedofililer buluyordu. Sonrasında Discord kullanmayı bıraktım. Zaten Discord'da çöplük gibi bir yerdi o yüzden, bu platforma pek bir şey diyemeyeceğim.
Aynı şekilde basit bir oyun var, lobi kurduğumuz kaykay sürdüğümüz falan, yahu bu oyun çocuk oyunu. Nerede sapık insan varsa oyuna gelmiş. Bir de DM kurma özelliği vardı. Cinsel şeyler yazıyorlardı.

Ben de geçen günlerde mektup arkadaşı olamaya heveslendim. Hesabı açtım. Benim hesabımda da yetişkin kısıtlaması var. 18 yaş üstü profillerle etikleşimim yok yani. Sonra bir süre girmedim. Dün tekrar girdim. Biri arkadaşlık isteği atmıştı, direkt e-postasını vermişti. Web sitesi çok kötü, bazen oturumları falan atıyor, bende o yüzden verdi diye düşündüm. Dün merhaba dedim, aldığım cevap;

Bildiğin vücudumu soruyor adam. Bir de 17 yaşındayım diyor. Pedofili insanlar neden bu kadar çok?
Sosyal medyada bunlardan binlerce vardır eminim. Geçen aylarda bir tane adamı ifşalamıştı bir adam tam ismini hatırlamıyorum.

Size tavsiyem sizden küçük kardeşiniz falan varsa, onun internet kullanımı gerçekten düzgün bir şekilde kontrol edin.

Abaza, sapık, pedofili, zoofili çok maalesef. İnsanlar iğrenç varlıklar cidden. Sebebini bilmiyorum ancak iğrenç varlıklar.

18 yaş altının mesajlı uygulamalar ile iletişimde kullanımda olmaması lazım CİMER'e fake profil ile kandırıp kaç kişiyi şikayet ettim bilemezsin sapık çok fazla etrafta bu yaşlarda sosyal mecralarda çok takılmamanı öneririm.

Biz kucuklere direkt telefon tablet vermiyoruz, evdeki ortak cihazlardan medya tuketimi sagliyorlar. Sana da tavsiyem tusluya falan gec.

Yas itibariyle kandirilmaya daha musaitsiniz, erkek kiz diye ayirmiyorum genel olarak safsiniz. Iki tane de benim kardesim var senin yaslarinda, tavsiyem sana forumlardan bile uzak kal kardesim.

Yok eger kullanacaksan cinsiyetini ve yasini gizli tutabilecegin mekanlarda kal.

Bu yaşta bunları kullanman zaten uygunsuz. Böyle şeylerle karşılaşman da bunla doğru orantılı şekilde normal. Günümüzün insanı azgın, sapık. Herkesin düşüncesi çöp. Aynı şekilde hareketleri gibi. Zamanında cinsel eğitim vermeyince böyle azgın, sapıklar çıkıyor ortaya.

Zaten kullanmıyorum sosyal medyayı. Ama orası mektup arkadaşlığı uygulaması. Ben böyle pislikler yüzünden neden kullanmaktan vazgeçeyim?

Zaten ortalık yangın yeri keşke sende kullanmasan böyle mecraları. Keşke istediğin gibi kullanabilsen bak interneti keşke sömürebildiğin kadar sömürebilsen fakat yaşın daha çok küçük sana tavsiyem 16-17 yaşına kadar uzak dur internet mecralarından. Ben çocuğumu asla ve asla sokmam internet ortamına belli bir yaşa kadar. Her ne kadar nefret etsek de var yani kendi çözümümüz kendi çocuklarımızı böyle ortamlardan uzak tutmak.

Sana önerim internette asla yazı paylaşma. Buna YT videosuna olan "abi yeni video ne zaman?" yorumu da dahil.

Zaten kullanmıyorum sosyal medyayı. Ama orası mektup arkadaşlığı uygulaması. Ben böyle pislikler yüzünden neden kullanmaktan vazgeçeyim?
Maalesef öyle pislikler var çünkü minik dostum. Evet kullanabilmeni isteriz ama ortam kötü. Dahil olma.

Kusura bakma ama o zaman bunlara maruz kalmak zorundasın. Yaşın bunlara uygun değil. Bunlara maruz kalmak istemiyorsan evet, kullanmayacaksın.

Biz kucuklere direkt telefon tablet vermiyoruz, evdeki ortak cihazlardan medya tuketimi sagliyorlar. Sana da tavsiyem tusluya falan gec.
Hocam siz iyi yapıyorsunuz ama Türkiye geneli hiç öyle değil. Çocuklara saatlerce tablet/telefon veriyorlar. Tek başlarına bırakıyorlar.
Hocam devir teknoloji çağı ben neden saçma sapan insanlar yüzünden kendimi kisitlayayım?
Yas itibariyle kandirilmaya daha musaitsiniz, erkek kiz diye ayirmiyorum genel olarak safsiniz. Iki tane de benim kardesim var senin yaslarinda, tavsiyem sana forumlardan bile uzak kal kardesim.
Haklısınız hocam. Ama üstte dedigim gibi. Her şeyi internetten öğreniyoruz.
Yok eger kullanacaksan cinsiyetini ve yasini gizli tutabilecegin mekanlarda kal.
Neredeyse hiçbir zaman, profilimden yaşım ve cinsiyetim belli olmuyor.

Kusura bakma ama o zaman bunlara maruz kalmak zorundasın. Yaşın bunlara uygun değil. Bunlara maruz kalmak istemiyorsan evet, kullanmayacaksın.
Dostum bu kadar sert konuşacak kadar bilgili misin?

Hocam günümüzde her şey internet ile. Çok zor. İlerde uzak durmak daha da zorlaşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…