Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirteyim. 14 yaşındayım ve kızım. Instagram, Snapchat, X gibi platformları kullanmıyorum. Bir süre Discord kullandım. Onun dışında YouTube'da video izliyorum. Yani sosyal medyayı çok kullanmıyorum. Ama o kadar çok pedofili ile karşılaştım ki. Discord kullandığım zaman, profilimden kız olduğum anlaşılmıyordu. Yaşım da yazmıyordu. Yine de ona rağmen, pedofililer buluyordu. Sonrasında Discord kullanmayı bıraktım. Zaten Discord'da çöplük gibi bir yerdi o yüzden, bu platforma pek bir şey diyemeyeceğim.
Aynı şekilde basit bir oyun var, lobi kurduğumuz kaykay sürdüğümüz falan, yahu bu oyun çocuk oyunu. Nerede sapık insan varsa oyuna gelmiş. Bir de DM kurma özelliği vardı. Cinsel şeyler yazıyorlardı.
Ben de geçen günlerde mektup arkadaşı olamaya heveslendim. Hesabı açtım. Benim hesabımda da yetişkin kısıtlaması var. 18 yaş üstü profillerle etikleşimim yok yani. Sonra bir süre girmedim. Dün tekrar girdim. Biri arkadaşlık isteği atmıştı, direkt e-postasını vermişti. Web sitesi çok kötü, bazen oturumları falan atıyor, bende o yüzden verdi diye düşündüm. Dün merhaba dedim, aldığım cevap;
Eki Görüntüle 116566
Bildiğin vücudumu soruyor adam. Bir de 17 yaşındayım diyor. Pedofili insanlar neden bu kadar çok?
Sosyal medyada bunlardan binlerce vardır eminim. Geçen aylarda bir tane adamı ifşalamıştı bir adam tam ismini hatırlamıyorum.
Size tavsiyem sizden küçük kardeşiniz falan varsa, onun internet kullanımı gerçekten düzgün bir şekilde kontrol edin.