Neden bu kadar çok pedofili var?

Hocam günümüzde her şey internet ile. Çok zor. İlerde uzak durmak daha da zorlaşacak.
Tabii ki internet ile de her şey yaşın 14 be kardeşim. İnternette çok zaman harcaman kötü. Çocuksun daha.

Ki bu söylemlerim bomboş söylemler çünkü 5 yaşından itibaren elinize veriyorlar telefonu sonra bağımlı oluyorsunuz. Konumuzun bu olmadığının farkındayım şimdi pedofili aşağılık insanlar yüzünden özgürlüğünüzü kısıtlıyoruz. İyiliğiniz için yapıyoruz fakat var yani değiştiremezsin. Yaşının da gerekliliğinden dolayı internetten uzaklaş. İlerisi içinde bu önemli.

Neden bu kadarlar bilmiyorum fakat 14 yaşında ufacık bir çocuk olarak foruma konu açacak kadar sıkıntılı bir ortam olması çok üzücü.
Geçmiş olsun hocam.

Dostum bu kadar sert konuşacak kadar bilgili misin?
Sert konuşmuyorum dostum. Sana yapman gerekeni düzgünce söylüyorum. Devir bu. Sapığı şerefsizi çok. Tedbirini alman lazım. Eğer bu tarz olaylar yaşamak istemiyorsan kullanmayacaksın. Bu arada yaş ve cinsiyeti koruma işinde gerçekten beceriklisin bu konuya kadar seni büyük bir erkek sanıyordum. Tebrik ederim o yandan da.

Dediğiniz uygulama Slowly idi sanırım. Normalde çok güzel uygulamadır çok fazla arkadaş edinmiştim orada eskiden sizin yaşınızda. Böyle şeyler olmaya başlamışsa kötü. Şikayet etmişsinizdir umarım mektubu. Başkaları etkilenmesin tekrar.

Discord'ta bunun önüne geçmen daha kolay aslında. Cidden düzgün chill bir sunucu bulup özel mesajları ve arkadaş isteklerini kapatırsan sorun olmaz.

Kendini kisitlama sadece sosyal medya denen illete bulasma. Oyununu oyna internetini kullan da kisiligini ele verecek ya da kisilik uzerinden ilerleyen platformlara girme ya da belli etme. Kendi tarafindan tedbir alabilmen acisindan soyluyorum yoksa elbette bunlar korkunc ve asla ve asla normal olmayan seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…