alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 30 Haziran 2025 #11 Yani sadece Kayseri Spor'u tutarsam futboldan ne zevk alacağım ki? Bir rekabeti yok tek misyonu ligde kalmak. Fenerbahçe'yi tutuyorum en azından rekabet, heyecan var. Kayseri'de maça gidip ilin takımına destek veriyorum ama Fenerbahçe'liyim.
Yani sadece Kayseri Spor'u tutarsam futboldan ne zevk alacağım ki? Bir rekabeti yok tek misyonu ligde kalmak. Fenerbahçe'yi tutuyorum en azından rekabet, heyecan var. Kayseri'de maça gidip ilin takımına destek veriyorum ama Fenerbahçe'liyim.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 30 Haziran 2025 #12 23231 dedi: Herkes Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımları tutuyor. Kendi ilinin takımını tutan çok az kişi var. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Direkt takım tutmuyorum, bu ülkede takım tutulmaz.
23231 dedi: Herkes Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımları tutuyor. Kendi ilinin takımını tutan çok az kişi var. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Direkt takım tutmuyorum, bu ülkede takım tutulmaz.
KS KS 2 23231 Becerikli Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 356 Beğeniler 68 30 Haziran 2025 #13 19998 dedi: En çok para onlarda para çok olunca kaliteli oyuncular geliyor göz zevki daha çok oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi ilimize destek olsak biletlerini alsak takıma para kazandırsak onlarda kaliteli oyuncu alabilir?
19998 dedi: En çok para onlarda para çok olunca kaliteli oyuncular geliyor göz zevki daha çok oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi ilimize destek olsak biletlerini alsak takıma para kazandırsak onlarda kaliteli oyuncu alabilir?