Dostum ben S21 alıp kullandım zamanında herkes amiral gemisi çok iyi diyip duruyordu. 1.5 yıl sonra kasmaya başladı. Sonraki Samsunglar da eminim düzeltmişlerdir ama benim güvenim kırıldı şahsen.
Dostum ben S21 alıp kullandım zamanında herkes amiral gemisi çok iyi diyip duruyordu. 1.5 yıl sonra kasmaya başladı. Sonraki Samsunglar da eminim düzeltmişlerdir ama benim güvenim kırıldı şahsen.
Bilerek yavaşlatma yüzünden. S9+'a ROM attım; hem batarya hem de performans olarak çok fark var. Aynı zamanda Android 13, yani 3 sürüm yüksek olmasına rağmen.
Eski iPhone modelleri hala kasmadan veya minimal kasmalarla kullanilmaya devam ediyorlar. Apple'in senelerdir CPU'da kurdugu tahtin ve yazilim optimizasyonun meyveleri bunlar.
Ayrica 11 bile S26 Ultra'dan daha az kayip yaparak sosyal medyaya yukluyor. Bu durum Android'den cok Meta gibi firmalarin sorunu ama bir gercek sonucta.
Ucuz Android kullanıcılarının her zaman kendini övme şekli, şaşmaz, tamam haklısınız, 11'in ekranı leş berbat olabilir ama sonuçta telefon sadece ekrandan oluşmuyor, işletim sistemi, marka değeri, arka kameralar, ön kamera, malzeme kalitesi, CPU, GPU olarak çok daha üstün bir cihaz 11.