Ben de 2 ay kullandım. Mesela uygulamayı sildiğinde sonra geri yüklediğinde indirdiğin şarkıları tekrar indirmen gerekiyor. Bu özellikten dolayı pek hoşnut olmadım açıkçası.
Popüler kültürün sırf takipçi ve liste paylaşımından kaynaklı etkileşim delisi olmuş insanların bağımlılığı sanırım. Her Spotify diyene YouTube Music'de olup da Spotify'da olmayan bir şarkıyı söyleyerek aslında ne kadar boş bir müzik dinleme uygulamasına para verdiklerini anlatmaya çalışıyorum. Ha özgürce ücretsiz dinlesek fena olmaz da yine de YT Music daha önde geliyor bana göre.
2018'den beri aboneyim ve dinlediğim şarkılara göre haftalık o türe uygun nokta atışı müzik öneriyor, cihazlar arasında geçiş kolaylığı ile TWS kulaklığımın uygulaması üzerinden Spotify entegrasyonundan dolayı benim için daha iyisi yok.
2 yıldan fazladır YT Music kullanıyorum. Birçok müziği YT Music ile keşfettim. YT Music beni benden daha iyi biliyor ne seveceğimi vs. Ayrıca YT Music'de kaç zamandır olan filtreli liste, Spotify'da yok. Ben ikisini de üçer ay kullandım. Sonra YT Music'ten devam. Spotify'ın önerileri saçma sapandı.
Herkesin deneyimi farklı tabii ama bazıları 2 3 gün bakıyor YT Music'e, kötü deyip salıyor. Bir izin ver algoritma seni tanısın.