Spotify Neden kullanmamalısınız?

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

• Haksız kazanç
  • Bazı sanatçıları daha çok öne çıkarma, küçük sanatçılara yer vermeme
  • AI müziği gerçek müzikmiş gibi sunma
  • İsrail'in soykırımına destek olması (yapay zeka silahlarına yatırım) ve sonucunda birçok sanatçının şarkılarını Spotify'dan çekmesi

Algoritması zaten rezalet ve ses kalitesi de teknik açıdan daha düşük. Üstelik işin sosyal tarafı da var. Neden hala Spotify kullanılır ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Popüler kültürün sırf takipçi ve liste paylaşımından kaynaklı etkileşim delisi olmuş insanların bağımlılığı sanırım. Her Spotify diyene YouTube Music'de olup da Spotify'da olmayan bir şarkıyı söyleyerek aslında ne kadar boş bir müzik dinleme uygulamasına para verdiklerini anlatmaya çalışıyorum. Ha özgürce ücretsiz dinlesek fena olmaz da yine de YT Music daha önde geliyor bana göre.

Ücretsiz alternatifler varken insanlar neden paralısını kullanıyor anlamıyorum. YouTube Premium da dahil, sadece Spotify değil.

2018'den beri aboneyim ve dinlediğim şarkılara göre haftalık o türe uygun nokta atışı müzik öneriyor, cihazlar arasında geçiş kolaylığı ile TWS kulaklığımın uygulaması üzerinden Spotify entegrasyonundan dolayı benim için daha iyisi yok.

YouTube Music kullanmayı denedim ama algoritma çok alakasız müzikler öneriyordu. Bu sebepten dolayı Spotify'dan devam.
2 yıldan fazladır YT Music kullanıyorum. Birçok müziği YT Music ile keşfettim. YT Music beni benden daha iyi biliyor ne seveceğimi vs. Ayrıca YT Music'de kaç zamandır olan filtreli liste, Spotify'da yok. Ben ikisini de üçer ay kullandım. Sonra YT Music'ten devam. Spotify'ın önerileri saçma sapandı.

Herkesin deneyimi farklı tabii ama bazıları 2 3 gün bakıyor YT Music'e, kötü deyip salıyor. Bir izin ver algoritma seni tanısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…