Neden Linux kullanmıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    linux neden
Kullandığım programlar uyumlu çalışmıyor. Örnek olarak Unity kullanırken bayağı bir uğraştırmıştı. Bir tek Ubuntu'yu tam olarak destekliyor Unity sanırım. Ama Ubuntu'yu da hiç sevmiyorum.
Unity Linux'ta Native olarak var, aktif olarak kullanıyorum CachyOS'te.
SolidWorks, SolidCAM ve Truckers MP çalışmıyor.
Onun olmadığı bilgisayarla benim de pek işim yok
TruckersMP için bir rehber hazırlamıştım https://techolay.net/sosyal/konu/arch-linuxta-truckersmp-nasil-oynanir.20854/post-262970 sorunsuz çalışır bu rehberi uygularsan, diğer yazılımlar için bir şey diyemem.

Karışık geliyor bir fe alışkanlık 17 yıldır Windows kullanıyorum kolay kolay ayrılamayız.

Her şey için niye uğraşayım. Hazır gelsin önüme kullanıp geçeyim. Windows veya Mac benim için yeterli.

Maalesef ki Mediatek ağ kartımın desteği yok. Eski laptopumda kullanıyordum.

Her defasında sinir küpüne dönüyorum, beni küfürbaz yapıyor. Gerçekten yanlış bir şeyleri var Linux'un ama ne bilmiyorum. Uzak dursun.

Dualboot akıyorum. Windows'tan tam olarak kopamama sebebim korsan oyun kurmanın/oynamanın Windows'ta daha rahat olması, Adobe saçmalıkları ve arada bir gelen farklılık isteği.

İş gereği ofiste Ubuntu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Oynadığım oyunların Linux desteği yok. Yoksa ben Mint'ten devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…