Neden Linux kullanmıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    linux neden
Şahsen oynadım ve kusursuz çalışıyordu.

Değil. Çöp suyundan hallice çalışıyor ve beni çıldırtıyor. NVIDIA'nın bütün teknolojileri berbat ötesi çalışıyor Linux portunda. G-Sync Witcher portunda yok gibi bişi. FG çöp suyu gibi. Sanki sahte kartta çalıştırıyorum gibi oluyor. Oyunun Windows portu daha iyi.

Sorun oyundan değil NVIDIA'dan gibi geldi bana. 10 yıllık oyunda da FG kullanmak aşırı gereksiz bence.

Sende tam olarak ne çalışmıyor veya nasıl çalışmıyor bilmiyorum ama benim tarafımda bir sorun olmadığını göstermek için kısa bir video çektim.

Sende tam olarak ne çalışmıyor veya nasıl çalışmıyor bilmiyorum ama benim tarafımda bir sorun olmadığını göstermek için kısa bir video çektim.

Şöyle anlatayım: Işık izleme açtığın zaman Windows'a oranla 20FPS kayıp yaşıyorsun. DLSS açtığın zaman sorun yok ama DLSS Frame Generation direkt bozuk. G-Sync olmadan Frame Generation düzgün çalışsa bile o kare atlamalarını hissediyorum. Kısaca, optimize değil. CP77'de mesela böyle bir sorun yokken Witcher 3 ve Marvel Rivals portlarında böyle saçma sorunlar var. Bu sebeple sonraki sene AMD kart alana kadar Linux kullanmam muhtemelen.

Boot Manager USB'yi görmüyor. Windowsa geçtiğim zaman da naz yapıyor, şifremi sıfırlatıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'u çok denedim, ancak bilgisayarım inatla stabil çalıştırmıyor .

Harici monitörden dolayı masaüstünde bile kasmalar yaşıyorum.

Laptop kullanıyorum ve işlemcim i5-10300H. Çok ısınan bir işlemci. Bu yüzden ThrottleStop ile undervolt yaparak kullanıyorum. Linux'ta böyle bir şansım yok maalesef.

Ben gamepad ile çok oyun oynayan biriyim. Öyle ki Half-Life serisini bile gamepad (aim assist olmadan) bitirmiş biriyim. Haliyle yazılımı da benim için çok kritik bir rol oynuyor. Anti-deadzone, curve gibi ayarlara ihtiyaç duyuyorum. Bu yazılım ne yazıkki Linux'ta çalışmıyor.

Oyunlara mod ve yama kurmak Windows'ta çok daha rahat.

Tüm bu gereksinimlerim karşılanabilseydi, Windows'ta 5 dakika kalmazdım.

Rhinoceros yok, kullandığım bazı pluginler ve bazı STL tamir programları kurulmuyor. Kurulsa bir saniye düşünmem geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…