Rampage glacier monitörümden hala memnunum ben. Patlattığım PSU'sunda ise 12v ve 5V kanalları sağlam hala.

Sizi bilmemde Rampage cidden rezillik vatandan taksitle beraber 2K ya patladı şimdi o paraya NZXT C750 alabiliyormuşum veya şimdiki FSP PSU mu olay:
PSU'nun iyi yanı olarak kutusunda çıkan Rampage yazılı bir torbası var çok hoşuma gitti bir de 6+2 pin birleştirmesi güzel (yani kolay kanallı tip olduğundan oturuyor ve dağılmıyor, kullandığım FSP PSU da bu yok kablolar takılı olmazsa dağılıyor)
Her akşam olduğu gibi PC'yi kapatacağım gidip yatacağım. Soketi o kadar rezaletki PSU sürekli Ark yapıyor -PC'nin USB Power ayarı açıktı rgblerim PC kapalıykende yanıyor- bu arada aynı kabloyu FSP PSU'ya da taktım gram Ark yapmıyor. Neyse kapatıyordum PSU Ark yaptı sistem bir anda gitti ama RGB'ler yanıyor. Bende bir şey yok zannettim şalter o halde açık yattım. Sabah bir bakayım dedim açmaya çalıştım. Sistem start almıyor PSU'nun şalterini kapayıp açtım PWR pinlerine dokundum "güm" PSU patladı böyle bir güzel patlak condansator kokusu geliyor. Anakarttaki zarar ziyan fan soketleri GG hala çalışıyor ama daha ne zarar aldı bilmiyorum. Everest klavyede kullanıyorum bazen tuşlar kendi basıyor oyun oynarken araba durduk yere sağa sola çekiyor :D ha ama bütçesine göre klavyeye lafım yok.

PSU'nun olayı bu şekilde aynı kabloyu FSP PSU ile kullandığımda sıkıntı yoktu (iki PSU da aynı ortamda aynı şekilde kullandım kablosunu oturutuyorum veya üstüne vuruyorum Ark yapmayı kesiyordu 5dk sonra tekrar oluyordu) yeşil forumda ise rmp 800W PSU da benzer sorun yaşayan biri vardı umarım başına gelmez.
Glacier monitör 7700₺ bandına kadar düştü. Beyaz, pivot, 180Hz, 2K IPS flat ekran bir monitör IPS glow dışında bir sıkıntısı yok güzel modele ismini basmışlar. Öyle bakkaldan ekmek alır gibi Rampage model alınca elimizde kalıyor ama glacier, zenith Pro 4K gibi modelleri güzel gibi duruyor.
Direksiyon kısmında Drive RS modeline bakıyorduk arkadaşımla nasıldır bir fikrim yok fakat kayışlı ve 10k ya vites direksiyon pedalları ile satıldığı için güzel bulmuştuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de asla önermem Rampage markasını. Ancak şans mıdır nedir bilmem ancak son 2 klavyem Rampage ve kötü bir deneyim yaşamadım :D Önceki beni 5 sene güzelce idare etti. Şimdikini ise daha bu sene aldım. Tabii para verip alacağım bir marka değil normalde bu sene aldığım beleşe geldi. Para verip alsaydım başka markalara yönelirdim mutlaka.

Ben de asla önermem Rampage markasını. Ancak şans mıdır nedir bilmem ancak son 2 klavyem Rampage ve kötü bir deneyim yaşamadım :D Önceki beni 5 sene güzelce idare etti. Şimdikini ise daha bu sene aldım. Tabii para verip alacağım bir marka değil normalde bu sene aldığım beleşe geldi. Para verip alsaydım başka markalara yönelirdim mutlaka.
Benim de şu anki klavyem 5. sınıftayken 100 liraya aldığım bir Rampage klavye. Şu an 12. sınıftayım ve bundan başka klavye kullanmadım. Hala da hiçbir sorunu yok :D. Şans işi biraz.

Garantisi bile dolmadan drift sorunu ortaya çıkardığı için olabilir mesela:

Klavyesi var set halinde o bile kötü.

Kulaklığını almıştım kafamı patlatacak çok sıkıyor. Kulak pedleri aşırı rahatsız edici. Hoparlör niyetine kullanıyorum masamın üstüne koyup. Hatta bazen hava soğukken kulaklığı takıyorum hemen terlettiği için ısınmış oluyorum. Şaka sanabilirsiniz ama ciddiyim.Eki Görüntüle 103353
129 TL'ye aldığım en kötü kulaklık.