Neden son zamanlarda ürünlerde çokça hatalı fiyatlandırma görülüyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Caner Uncu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 365
  • Etiketler Etiketler
    neden son
Vizyon farkı işte adam üst limitten düşünüyor hem de biraz da iyimser tüm stoku da söyleyebilirdi ama bunu yapmayıp sadece 10 tane söylüyor

1 TL'ye 5090 10 tane alacakmış, başka eleman 3 tane mouse almış kuponla 1 TL'ye 5090 bulsa bizi ısırır aldırmamak için.

Ürüne beklendiği gibi iptal gelmiş, fakirlerin (ben de) tek umidi de ortadan kalkmış oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşleri güçleri yalan-dolan-manüpilasyon-kanca takma.

Pazarlama taktikleri bunlar bizler yemeyiz de bıktık artık.

Hatalı fiyat koyup arkasında duran bir tek Microsoft Store var.

@Caner Uncu bence artık hatalı fiyat ürünlerin konularına onay verilmesin, alan alsın belki fark edilmezse. Bilerek bizim üzerimizden reklam yaptırıyolar. Yani şu 20. yıl ürünlerinin TR'de bilinirliği yok bilerek reklam için yaptıkları o kadar belli ki kısa süre sonra normal fiyattan stok girecekler.

İşleri güçleri yalan-dolan-manüpilasyon-kanca takma.

Pazarlama taktikleri bunlar bizler yemeyiz de bıktık artık.

Hatalı fiyat koyup arkasında duran bir tek Microsoft Store var.
Katılıyorum yanlış fiyat ile Farming almıştım ve iptal yememişti.

Yapay zeka hatası. Ürün kategorilerinde de çok hata yapıyor. Amazon bazen göndericisi kendisi ise, yanlış fiyatlandırma olsa bile siparişi iptal etmiyor. Bana sadece kola denk geldi. 10 koli kolayı çok küçük bir fiyata aldım ve iptal etmediler.

Katılıyorum yanlış fiyat ile Farming almıştım ve iptal yememişti.

O kadar çok oyun yakaladık ki öyle, 1 değil 2 değil yani vallahi daha Cyberpunk 2077'ye başlayalı 3 gün oldu, makineyi topladıktan 10 ay sonra sıra geldi hikayeli oyunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…