Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Son zamanlarda taksiciler sürekli olarak martı tag kullananlara böyle davranıyorlar? Detay vermeyeceğim ama bu videoyu sonuna kadar izleyin:
Çünkü Uber olaylarında da aynısını yaptılar ve işe yaradı tekrar aynısını deniyorlar. Bende özellikle martı tag kullanıyorum hem bazı arabalar aşırı geniş ve rahat hem de taksiyi çağırmak için bile uygulamadan bahşiş veriyorsun. Ulan bahşiş hizmetten memnun kalınırsa verilecek bir şey paşam işini yapmak için para istiyor sonra gelip bu adamlara salça oluyorlar. Taksiyle 640 TL tutan bir yere 2 gün sonra martı Tag'le 480 TL'ye gittim.
Martı veya Uber gibi hizmetlerle kimseyi dolandıramazlar. Tahmini bir ücret sunuluyor. %90 aralık tutuyor. Hile yapamazlar. Fiş vermemezlik edemezler. Puan sistemi çok adil işliyor. Bu arkadaşların adil olan şeylerle işi olduğunu pek görmedim.
Üzerinize kırıp "ekmek parası lan" diye bağırmaktan evrimde terse yöneliyorlar...
Üzerinize kırıp "ekmek parası lan" diye bağırmaktan evrimde terse yöneliyorlar...
LA Knight
Üstün
Videoyu izlemeyeceğim.
Acaba niye, kÂrlarına ortak olunan bir şeyden rahatsız oluyorlar çünkü. Taksi tamamıyla yobaz bir oluşumdur. Yaptıkları saygısızlıklar, hareketlerin karşılığından müşterilerin en az %70-80 civarını kaybedeceklerini bildikleri için böyle çözüme başvuruyorlar. Bunlarda ne arar ticaretçi zekası. Ticaretçi zekası olsaydı hodri meydan deyip yarışırlardı birbirleriyle.
Acaba niye, kÂrlarına ortak olunan bir şeyden rahatsız oluyorlar çünkü. Taksi tamamıyla yobaz bir oluşumdur. Yaptıkları saygısızlıklar, hareketlerin karşılığından müşterilerin en az %70-80 civarını kaybedeceklerini bildikleri için böyle çözüme başvuruyorlar. Bunlarda ne arar ticaretçi zekası. Ticaretçi zekası olsaydı hodri meydan deyip yarışırlardı birbirleriyle.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hmmm bi dusunelim. 5 milyon lira vererek yaptiklari isi baskalari bedavaya yaptigi icin haklarini ariyor olabilirler sanki. Ha? Olabilir mi? Dusuk bi ihtimal de olsa bence aklinizin uzaklarindan gecmis bir fikir olabilir bu.
Martı tag yasal yasal deyip duruyorlar, o gün adamın biri martı tag yaptığı için ceza yemiş. Bu nasıl yasallık anlamış değilim. Taksicilerden de nefret ediyorum, yok değişim saati yok arabayı teslim edeceğim. İkisi de sıkıntı vallahi.