Neden Techolay Sosyal'deki konumunuzu garip yerlere işaretliyorsunuz?

Derdin ne söyle derman olayım ey dost?
Ne yapacaksın milletin keyif ve kahyasını ey dost?
Ey dost...

Ben eğlenceli buluyorum. Keşke daha çok olsa o arkadaşlardan. @Hermione Jean Granger, bahsedilen arkadaşlardan birisi sensin sanırım. Yorumun nedir?

Harry Potter hayranı ondan. Ben de zamanında az figürünü almadım. Küçükken Hermonie denen kıza aşıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eğlenceli buluyorum. Keşke daha çok olsa o arkadaşlardan. @Hermione Jean Granger, bahsedilen arkadaşlardan birisi sensin sanırım. Yorumun nedir?
Zamanında "Gerçekte olmayan yerleri konum olarak seçmek forumda yasaklansın" diye bir öneriye inat olsun diye arkadaşlara destek olmak için ben de "Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu" yapmıştım. Bence gayet güzel böyle. Gerçekte nerede oturduğumu ne yapacak millet, Hermione Jean Granger ev ziyareti mi düzenleyecekler?

Bu biri tarafından öneri olarak açılmıştı, açıkçası forum kurallarında gerçek kişi gibi takılmamızı gerektiren bir gerekçe olmadığından ve bu konum içinde geçerli olduğunu varsayımında bulunduğumuzda ben Albus Dumbledore karakteri ve Harry Potter evrenini sevdiğim için ve burada boş bulduğumdan bu ismi aldım. Konumla ne alakası var diyecek olursanız, Albus Dumbledore’un konum girdisinde İstanbul yazması garip olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…