Epic Games Neden tercih edilmiyor?

Epic yerden yere vuruluyor ama zaten adamların amacı oyun satıp topluluk gibi özellikler vs getirmek değil ki belki bazılarına öyle gelmiyor ama Fortnite'dan çok devasa para kazanıyorlar %88 geliştirici payına sahipler bunun yanında Unreal Engine lisans gelirleri de var bu adamların amacı zaten mağaza kurup oyun satmak değil insanlar bunu es geçiyor.

O zaman neden platformlarina oyuncu cekmek icin, donem donem, AAA oyunlari belese veriyorlar, neden launcher yapmislar ?

Launcher çok dandik. Her seferinde şifre istiyor. Dün girecektim kapattım uğraşamam.

4 yıldır herhangi bir bug, yavaşlama vs. yasamadigim için tercih etmeme gibi bir olayım yok.
Kullanmayanlar fanboy, Steam alışkanlığı veya gerçekten bir syeler yaşadığı icin muhtemelen. Bende bunların hiçbiri yok mesela.

Bunlar teknik kısmı ve abi topluluk yok neden tercih edilsin Epic Games yarin topluluk kısmı getirsin kullanimi 10 kat artar.

Steam kullanan birisinin Epic kullanma sebebi ne olabilir? Topluluk ve atolye destegi zaten Epic Games'in butun her seyinden buyuk.

@Zgoen32, ben atölye, topluluk vs. kullanmadığım için ayırt etmiyorum şahsen.

Sirf bunlar icin bile Steam tercih edinir tabii kullanmiyorsaniz sizin icin daha iyi olur zaten fiyat acisindan falan da
Ama tekel olmaya calisan o Epic Games bir gun batar umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…