Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 513 Çözümler 4 Beğeniler 1.665 Yer İzmir 20 Ocak 2025 #1 İyi uykusuzluklar. Gecenin geç vaktine kadar uyumayanlar, uyumanızı engelleyen nedir?
KS KS Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 513 Çözümler 4 Beğeniler 1.665 Yer İzmir 20 Ocak 2025 #3 zeaya dedi: D vitamini hocam Genişletmek için tıkla... Foruma hoş geldiniz bu arada.
zeaya Üyecik Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 3 20 Ocak 2025 #4 Heitaus dedi: Foruma hoş geldiniz bu arada. Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk hocam, yıllardır uyku düzenim böyle olduğundan bünye alıştı gece çalışmaya vs. Ama gerçekten D vitaminim yokmuş
Heitaus dedi: Foruma hoş geldiniz bu arada. Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk hocam, yıllardır uyku düzenim böyle olduğundan bünye alıştı gece çalışmaya vs. Ama gerçekten D vitaminim yokmuş
KS KS Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 513 Çözümler 4 Beğeniler 1.665 Yer İzmir 20 Ocak 2025 #5 zeaya dedi: Hoşbulduk hocam, yıllardır uyku düzenim böyle olduğundan bünye alıştı gece çalışmaya vs. ama gerçekten D vitaminim yokmuş Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı durum ya şu uyku meseleleri. Atlatacağız bir gün
zeaya dedi: Hoşbulduk hocam, yıllardır uyku düzenim böyle olduğundan bünye alıştı gece çalışmaya vs. ama gerçekten D vitaminim yokmuş Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı durum ya şu uyku meseleleri. Atlatacağız bir gün
zeaya Üyecik Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 3 20 Ocak 2025 #6 Heitaus dedi: Çok sıkıntı durum ya şu uyku meseleleri. Atlatacağız bir gün Genişletmek için tıkla... Umarım atlatırız ya güneşi görmüyorum vampir olduk iyice
Heitaus dedi: Çok sıkıntı durum ya şu uyku meseleleri. Atlatacağız bir gün Genişletmek için tıkla... Umarım atlatırız ya güneşi görmüyorum vampir olduk iyice
soran Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 66 Çözümler 2 Beğeniler 37 20 Ocak 2025 #7 Hocam senelerdir bu haldeyim. Bünyem öyle bir alışmış ki asla uyuyamıyorum, anca sabaha doğru.
1 11816 Becerikli Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 267 Beğeniler 210 20 Ocak 2025 #8 Heitaus dedi: İyi uykusuzluklar. Gecenin geç vaktine kadar uyumayanlar, uyumanızı engelleyen nedir? Genişletmek için tıkla... Kafadaki sesler uyutmuyor.
Heitaus dedi: İyi uykusuzluklar. Gecenin geç vaktine kadar uyumayanlar, uyumanızı engelleyen nedir? Genişletmek için tıkla... Kafadaki sesler uyutmuyor.
Y ysmerin Uzman Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 94 Beğeniler 170 Yer UGC 20 Ocak 2025 #9 Discord'da arkadaşlarım ile konuşuyordum. Uyku düzeni konusunda pek düzenli bir insan değilim, genelde bu saatlerde uyuyorum zaten. Gece uykusunun kıymetini sabah kalkınca anlasam da erken yatmamak için her zaman bir bahanem oluyor nedense.
Discord'da arkadaşlarım ile konuşuyordum. Uyku düzeni konusunda pek düzenli bir insan değilim, genelde bu saatlerde uyuyorum zaten. Gece uykusunun kıymetini sabah kalkınca anlasam da erken yatmamak için her zaman bir bahanem oluyor nedense.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 20 Ocak 2025 #10 Uyumamak değil de, sessizliğin tadını çıkarmak diyelim.