Arkadaşlar önermiş. MyAbandonware üzerinde magipack sürümünü öneririm. Eski oyunları düzenleyip yayınlıyorlar. Yani ileri ileri diyerek yükledikten sonra yok çözünürlük için dosya indir, yok oyun takılıyor dgVoodo2 veya DDRaw dll indir gibi şeylerle uğraşmıyorsun. Bunlar yapılı şekilde geliyor.

Ayrıca Magipack sürümleri arada güncelleme de alıyor. Direkt Magipack sitesinden indirsen çok daha iyi olur. Mediafire sorun yaşadığından oyunları torrente aktarmıştı. Sitede magnet bağlantıları var. Yani sisteme qBittorrent gibi kaliteli bir torrent uygulaması indirmeyi unutmayın. İndirdiğiniz dosyayı da Nanazip gibi arşiv uygulamaları ile açabilirsiniz.

Magipack sürümü olmayan oyunlarda ilk bakacağın yer MyAbandonware olsun. Eski oyunlar için bu iki siteyi aktif olarak kullanıyorum ve herkese öneririm. Garip garip sitelerde, eski veya klasör halinde oyun indirmeyi bırakmanızı öneririm. En azından eski oyunlar için bu iki siteyi kullanın.

2025-06-27_17-08.webp

@1247, Magipack gerçekten güzel yapıyor işini. Biraz kafadan kırık bir eleman ama disiplinini takdir ediyorum. Sürüm notlarında ne eklediğini, neyin düzgün çalışıp çalışmadığını açıkça anlatıyor. Alternatif olarak Legacy Gamers' Union da güzeldir.

Arkadaşlar önermiş. Myabandonware üzerinde magipack sürümünü öneririm. Eski oyunları düzenleyip yayınlıyorlar. Yani ileri ileri diyerek yükledikten sonra yok çözünürlük için dosya indir, yok oyun takılıyor dgvoodo2 veya ddraw DLL indir gibi şeylerle uğraşmıyorsun. Bunlar yapılı şekilde geliyor.

Ayrıca magipack sürümleri arada güncelleme de alıyor. Direkt magipack sitesinden indirsen çok daha iyi olur. MediaFire sorun yaşadığından oyunları Torrent'e aktarmıştı. Sitede magnet bağlantıları var. Yani sisteme qBittorrent gibi kaliteli bir Torrent uygulaması indirmeyi unutmayın. İndirdiğiniz dosyayı da nanazip gibi arşiv uygulamaları ile açabilirsiniz.

Magipack sürümü olmayan oyunlarda ilk bakacağın yer myabandonware olsun. Eski oyunlar için bu iki siteyi aktif olarak kullanıyorum ve herkese öneririm. Garip garip sitelerde, eski veya klasör halinde oyun indirmeyi bırakmanızı öneririm. En azından eski oyunlar için bu iki siteyi kullanın.

Eki Görüntüle 158062

Teşekkür ederim, Myabandonware sitesindeki v5 sürümüymüş, kendi sitelerinden v6 sürümünü yükledim şu anlık güzel çalışıyor sağ olun.